“Ayın Cümlesi Yarışması” başladı

Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Zaferi etkinlikleri kapsamında bir yarışma düzenledi.

“Ayın Cümlesi Yarışması” başladı
Bayburt Postası - Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin koordinatörlüğünde gerçekleşen 'Ayın Cümlesi Yarışması'na ildeki tüm ortaokul, lise ve üniversite öğrenileri katılabilecek.

Bayburt Belediyesi, Bayburt Üniversitesi başta olmak üzere ÖĞDER, Eğitim-Bir Sen, Birlik Vakfı, BAY-ÇED İlim Yayma Cemiyeti, İHH gibi pek çok sivil toplum örgütünün katkısı ve desteği ile gerçekleştirilen yarışmaya ilişkin kurallar ile ilgili okul idaresince bir yazılı açıklama yayınlandı.

İşte o kurallar:
"1-Yarışmaya ilimizdeki örgün eğitim gören ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) öğrencileri ile yükseköğretim (Üniversite) öğrencileri katılabilirler.

2- Her ay belirlenen ayın cümlesi hakkında her öğrenci sadece bir kez cevabını elektronik ortamda istenen  kişisel bilgilerini yazarak bayburtkizaihl.meb.k12.tr/ gönderebilir.

3- 30 Mayıs 2018 mesai bitimine kadar cevaplar elektronik ortamda gönderilebilir.

4- Mayıs ayı sonunda okulumuz sosyal etkinlikler kurulu tarafından doğru cevabı elektronik ortamda ilk olarak gönderen öğrencimiz yarışmanın 1.si olarak ilan edilecekken ,yarışmanın 2. ve 3.leri ayın cümlesini doğru olarak gönderenler arasından kura ile seçilecektir.

5- Mayıs ayı "Ayın Cümlesi" 15 şifreden oluşmaktadır. Her hafta 3 şifre verilecektir.

6- Cümleyi oluşturacak kelimeler haftanın değişik günlerinde bir haberin altında okul web sisayfamızda  yayınlanacaktır.

7- Değişik zamanlarda ve haber metinlerinin bitiminde yayınlanan kelimeleri öğrencilermiz birleştirerek  ayın cümlesini oluşturup elektronik ortamda okulumuza göndereceklerdir.

8- Mayıs Ayı "Ayın Cümlesi" 01.05.2018 ile 30.05.2018 tarihleri arası okul web sitesinde haber sonlarında verilen şifreleri tamamlayarak bulunacaktır.

9- Yarıma sonucunda birinci olan öğrencimize tam altın ikinci olan öğrencimize yarım altın, üçüncü olan öğrencimize ise çeyrek altın hediye edilecektir.

10- Yarışmaya elektronik ortamda başvuru yapan öğrencilerimiz yarışma şartnamesini kabul etmiş sayılacaktır. Yarışmamıza okulumuz personelinin birinci derece yakınları katılamaz."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.