Anne Üniversitesi ilk mezunlarını verdi

Bayburt Üniversitesi, Kadın ve Aile Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hayata geçirilen Anne Üniversitesi kapsamında, eğitimlerini tamamlayan katılımcılar için mezuniyet töreni düzenlendi.

Anne Üniversitesi ilk mezunlarını verdi
Bayburt Postası - Anne Üniversitesi faaliyetleri kapsamında eğitimlerini tamamlayan katılımcılar ve aileleri Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonunda gerçekleşen törende, mezuniyet için bir araya geldi.

Anne Üniversitesinde iki haftalık eğitim süreci boyunca verilen derslerin derlendiği kısa bir film gösterisi ile başlayan programda Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun bir konuşma yaptı. Rektör Coşkun, Bayburt Üniversitesi çatısı altında şimdiye kadar birçok değişik etkinlik ve programların yapıldığını fakat en çok dikkat çeken ve en çok memnuniyet duyulan etkinliklerden birinin Anne Üniversitesi olduğunu söyledi. Anne Üniversitesi öğrencilerine ve eğitimlerin verilmesinde gönüllü olarak görev alan Bayburt Üniversitesi personellerine teşekkür eden Coşkun, aile biriminin temel taşı olan annelere yönelik faaliyetlerin Anne Üniversitesi kapsamında gelecek dönem içerisinde de devam edeceği müjdesini de verdi.

Alanında uzman kişiler tarafından, anne-baba-çocuk ilişkileri, ilk yardım ve gıda güvenliğine yönelik eğitimlerin verildiği süreci başarılı şekilde tamamlayan katılımcılara mezuniyet belgeleri ve eğitimlerin verilmesinde gönüllü olarak görev alan akademisyenlere teşekkür belgeleri Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve üniversite yöneticileri tarafından takdim edildi.

Törene, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve eşi Rüveyda Coşkun'un yanı sıra rektör yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, Prof. Dr. Hanefi Bayraktar ve Prof. Dr. Metin Uçurum, Bayburt Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Töman ile Anne Üniversitesinde görevli akademisyenler, öğrenciler ve aileleri  katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Selçuk Coşkun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.