Ablaları gösteri yaptı, onlar izledi

Bir başka 23 Nisan coşkusu da Demirözü ilçemizdeydi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Demirözü’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük coşku ve katılımla kutlandı. Kutlamalar Demirözü Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne çelenklerin koyulması ve istiklal marşı ile başladı. Törenlere Kaymakam Turgay Ünsal, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen ve İlçe Garnizon Komutanı Yusuf Cengizhan Baran katıldı. Daha sonra Demirözü Stadında devam eden kutlamalarda Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, öğrenci gruplarını tek tek gezerek hepsinin bayramını kutladı. Kutlamalar Demirözü halkının da büyük katılımı ile öğrencilerin oyun ve gösterileriyle devam etti. 

Ablaları gösteri yaptı, onlar izledi

Bugün tribündeydiler, seneye törenin içinde olacaklarBir başka 23 Nisan coşkusu da Demirözü ilçemizdeydi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Demirözü’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük coşku ve katılımla kutlandı. Kutlamalar Demirözü Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne çelenklerin koyulması ve istiklal marşı ile başladı. Törenlere Kaymakam Turgay Ünsal, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen ve İlçe Garnizon Komutanı Yusuf Cengizhan Baran katıldı. Daha sonra Demirözü Stadında devam eden kutlamalarda Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, öğrenci gruplarını tek tek gezerek hepsinin bayramını kutladı. Kutlamalar Demirözü halkının da büyük katılımı ile öğrencilerin oyun ve gösterileriyle devam etti.

 

Kaymakam Turgay Ünsal, eşi Hande Ünsal ve protokolde bulunanlar gösterileri beğeni ile izledi. Gösterileri meraklı izleyen diğer bir grupsa gösteri yapan kardeşlerini izleyen minikler oldu.

Hava koşulları törenleri olumsuz etkilese de kutlamalar tüm coşkusu ve renkliliği ile devam etti. 23 Nisan kutlamaları tören geçişi ve okulların protokolü selamlaması ile son buldu.

 

İşte Demirözü'nden özel 23 Nisan kareleri: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güzel yüzler, hem heyecanlı, hem de tedirgindi...

 

 Hazırlanan gösteriler, ilgi ile izlendi

 

 

 

 

 

 

 

Törende konuşan meyveler süprizi vardı

 

 Törenlere Kaymakam Turgay Ünsal, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen ve İlçe Garnizon Komutanı Yusuf Cengizhan Baran katıldı

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.