6769'a mesaj at, Bayburtlu öğrenciye destek ol!

Turkcell ile başlayan çalışma, diğer operatörlerin de katılımı ile genişletildi. Artık Turkcell'in yanı sıra; Vodafone, Türk Telekom ve Avea kullanıcıları da kısa mesaj yolu ile burs bağışı yapabilecek...

6769'a mesaj at, Bayburtlu öğrenciye destek ol!
Bayburt Postası - 300 Bayburtlu öğrenciye burs veren Bayburt Kültür ve Hizmet Vakfı, bu sayıyı yükseltmek için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalardan biri de telefon operatörleri ile yapılan anlaşmalar.

Gerçekleşen anlaşmaya göre Bayburtlular kısa mesaj yolu ile burs hizmetinde kullanılmak üzere bağışta bulunabilecek. İlk olarak Turkcell ile başlayan çalışma, diğer operatörlerin de katılımı ile genişletildi. Artık Turkcell'in yanı sıra; Vodafone, Türk Telekom ve Avea kullanıcıları da kısa mesaj yolu ile burs bağışı yapabilecek.



Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz?

Cep telefonunuzun mesaj bölümüne "5 TL - Ad Soyad" yazarak 6769'a mesaj atmanız yeterli. Yine Bayburt Vakfı burs hesabına havale masrafı ödemeden de yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.  

Bayburt Vakfı Burs Hesabı

Şube Kodu: 1068
Hesap: 686287
IBAN: TR63000640000010680686287
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Ahan Bayburtlu olmayı bakalım kaç kişi gösterecek. referandum kampanyasında % 90 lar istenen Bayburt tan şimdi bu iş için bakalım % kaç olacak

Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Vatandaş msj çekecek, burs parası verecek, vatandaşın parası ile hava atacaklar siyaset yapacaklar, hiç kusura bakmasınlar. Versinler öğrenci hesap numaralarını vatandaş direk öğrencinin hesabına yatırsın.