'50. Sanat Yılında Yahya Akengin ve Sanatı'

Bayburt Üniversitesi Bayburtlu şair ve yazar Yahya Akengin için panel düzenliyor.

'50. Sanat Yılında Yahya Akengin ve Sanatı'
Bayburt Postası - Milli Edebiyatın önemli isimlerinden biri olan ve Hisarcılar diye anılan isimler arasında yer alan Akengin için ‘50. Sanat Yılında Yahya Akengin ve Sanatı’ adlı panel düzenlecek.

Bayburt Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı BAYEST Edebiyat ve Sanat Topluluğu tarafından düzenlenen panele Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Yalçın, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay Akengin, Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doktor Osman Oruç ve Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doktor Ferdi Güzel konuşmacı olarak katılacaklar.

Akengin’in şiir, roman, tiyatro eserlerinin değerlendirileceği panel 25 Nisan 2018 Çarşamba saat 14:00’te gerçekleşecek.

Yahya Akengin’in de Bayburt Üniversitesi’nin davetlisi olarak katılacağı panel Eğitim Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşecek. 

Anahtar Kelimeler:
Yahya AkenginHisarcılar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.