Bayburt Postası

Sık Kullanılanlara Ekle Giriş Sayfam Yap E-mail

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ana Sayfa EĞİTİM Eğitim Özel Bayburt sokaklarında “karne” heyecanı

Bayburt sokaklarında “karne” heyecanı

e-Posta Yazdır PDF
2008-2009 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Okul öncesi eğitimdeki 701 bin, ilköğretim okullarındaki 10 milyon 870 bin ve liselerdeki 3 milyon 245 bin öğrenci ile yaklaşık 600 bin öğretmen, 9 Şubata kadar tatil yapacak. Aynı şekilde, Bayburt’ta da okul öncesi eğitim, ilköğretim ve orta öğretimdeki 16.271 öğrenci ve 840 öğretmen, 9 Şubata kadar tatilde olacak.

Bayburt Merkez Veysel Efendi İlköğretim okulunda düzenlenen karne törenine Bayburt Vali Vekili Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, Okul Müdürü Enis Yavaşca, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, karne töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bayburt’ta 16.271 öğrenci ve 840 öğretmenimizin 9 Şubata kadar sürecek tatili başladı. Veysel Efendi İlk Öğretim Okulumuzda 167 öğrenci ve 17 öğretmenin devam ettiği 2008–2009 öğretim yılı 1. Yarı Yıl karne tatili töreninde beraberiz. İl genelinde derslik başına düşen 18 öğrenci ile Türkiye ortalamasının üstünde bir eğitim verdiğimiz Bayburt'ta, sınavlarda alınan başarılardan dolayı çok mutluyuz. Bu başarı; idareci, öğretmen, öğrenci ve veli ile işbirliği sonucu elde edilmiş ve Türkiye'de Bayburt oldukça adından söz ettirir olmuştur."

Çeşitli açıklamalarda bulunan Bayburt Vali Vekili Erkan Karahan ise şöyle konuştu:

“Bayburt olarak; gerek derslik, gerekse öğretmen ve öğrenci sayısı oranlandığında Türkiye standartlarının üstünde bir İl konumundayız. Özellikle bu standart yüksekliği yapılan sınavlarda çok belirgin bir şekilde sınav sonuçların da yansımaktadır. Bu başarı özveri gerektiren bir çalışma gerektirmektedir. Bu özveriyi gösteren tüm Milli Eğitim camiasına, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Karnelerine alan öğrencilerimizden başarılı olanların yılsonundaki karnelerine daha yüksek bir başarı ile kavuşmalarını, karnesinde zayıfı olanların da tatilde daha iyi çalışmalarını ve ailelerinin de onlara destek olmalarını diliyorum."

Okul öncesi eğitim gören öğrenciler karnelerinin yanı sıra, hediye olarak çikolata ile ödüllendirilirken, İlköğretim ve orta öğretimdeki tüm öğrencilere de yarıyıl karne tatili hediyesi olarak birer kitap hediye edildi.

Yorumlar (0)add comment

Yorum yazın.
Yazı alanını daraltın | Yazı alanını genişletin

busy
 

Haber Arama

Online Kişi Sayısı

Şuanda 206 konuk çevrimiçi

Eğitim Özel

 

Küçük Büşra’dan büyük davranış…

Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4-B Sınıfı Öğrencisi Büşra Aslan, kumbarasında biri...

 

Dahi kızlar TÜBİTAK'ı fethetti

Milli Eğitim Bakanlığı  Eğitim Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı ve ...

 

Doğu’nun Eğitim Çınarı

Bayburt Postası - Atatürk Üniversitesi, bünyesinden 6 ayrı üniversite çıkarırken,...

 

Okulsuz kız kalmayana kadar eğitim seferberliği

Aydın doğan Vakfı’nın "Baba Beni Okula Gönder" kampanyası çerçevesinde Kelkit ve...

 

Bayburt Üniversitesi öğrencilerini kim karşılayacak?

Bayburt Postası – Bayburt Üniversitesi’ne kayıt hakkı kazanan öğrenciler ve veli...

 

“Katil poşet” uyarısı

Bayburt Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencileri olan Tunahan Filiz,...

 

Yeni polis adayları kep fırlattı

Bayburt Postası - Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu 2008–2009 Eğitim ve Öğretim Yı...

 

Bayburt sokaklarında “karne” heyecanı

2008-2009 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Okul öncesi eğitimd...

İstatistikler

İçerik Tıklama Görünümü : 3659838

Bizi Yazanlar

Bizi Yazanlar

Anket

Göç ederek gurbete çıkanlar, sıla hasretini nasıl giderebilir?
 

Bülten Üyeliği