11 personele daha görevden uzaklaştırma!

Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Bayburt Üniversitesi'nde 11 personel daha görevden uzaklaştırıldı.

11 personele daha görevden uzaklaştırma!
Bayburt Postası - Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Bayburt Üniversitesi'nde 11 personel daha görevden uzaklaştırıldı.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, darbe girişiminin ardından üniversitede FETÖ ile bağlantılı akademik ve idari personelin durumlarının değerlendirilmesine yönelik başlatılan soruşturmanın hassas ve adil olarak devam ettiğini bildirdi.

Prof. Dr. Coşkun, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimi sebebi ile Bayburt Üniversitesindeki soruşturma çerçevesinde 20 Temmuz 2016 tarihinde 3'ü akademik 2'si idari 5 kişinin görevden uzaklaştırıldığını anımsatarak şunları kaydetti:

"Bugün ise 9 idari ve 2 akademik personel daha açığa alınmıştır. Böylece, 5'i akademik olmak üzere 16 kişi görevlerinden el çektirilmiştir. Hassas ve adil olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımıza hızla ve titizlikle devam edeceğiz. Kararlılıkla bu süreci tamamlayacağız. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Bayburt'tan ve ülkemizin yarınlarını yetiştiren üniversitemizden de bu yapıyı temizleyeceğiz."AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulubatlı 8 yıl önce

Evet yine söylüyorum.feto ya desdek verenler devletin kadrolarından ihraç edilmeli bir daha dönmemek üzere.görüyorum ki oğlunun ismi fetullah olan müdüre dokunulmuyor. bu işe baştan başlamazsanız inandırıcı olmaz.bunlar ahtapot gibi sarmış her tarafı milletvekilliği yapmış olsa bile yeni kanun yasa çıksın aynı memurlarda olduğu gibi temizlensinler. bu millet onları feto ya hizmet etsin diye seçmedi.feto eşittir ppk ne farkı var ikiside bölücü ikiside millet düşmanı..kurumlarda hala kendini gizleyenler varCmhurbaşkanımıza hakaret edip gezenler inanın fetonun uşaklarıdır.bu millet uyandı artık liderini biliyor inanıyor ama onun beklediği mücadeleyi görmek istiyoruz her yönüyle..temizlik şart yoksa bunlar mantar gibi çıkar, yine bir yerlre sülük gibi yapışır.ailece fetocu bilinenler bu işten sıyırırsa bir anlamı kalmaz.

Avatar
dusunur69 8 yıl önce

adamlar devleti satmış sen hangi kurumdan bahsediyorsun.

Avatar
salim 8 yıl önce

Bünyamin onları oraya soruları çalarak sınav kazandıran fetö aldı

Avatar
erol 8 yıl önce

Bünyamin araştır bakalım onlar kimin zamanında alınmış.2010 yılında olmasın .trabzonlu rektör zamanında

Avatar
Öğrenciler 8 yıl önce

İsim soyisim versenizde bizde öğrenciler olarak bilsek bunlar kim diye..

Avatar
Gurbetçi 8 yıl önce

Atılanların hepsi Selçuk bey öncesinden kadroya girenler bu yüzden helal sana koca yürekli rektör temizle şu pislikleri

Avatar
bayburtlu69 8 yıl önce

Alınanların tamamı 2013 yılından önce girmiş ben sordum. GEri kalanı ise kpss ile gelenler. bünyamin araştırmadan konuşma. Önceki Rektörün pislikleri temizleniyor.

Avatar
Bünyamin 8 yıl önce

Bak bak bak temizleyecekmiş. Kurum çalışanını anında satmak budur. Kim almış onları oraya, Bayburt halkı mı?