10. yıl kutlamaları devam ediyor

Bayburt Üniversitesi ‘10. Yıl Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Haftası’nın 4. gününde, müzik ve spor etkinliklerinde bir araya geldi.

10. yıl kutlamaları devam ediyor
Bayburt Postası - Haftanın 4. gün etkinlikleri kapsamında Bayburt Üniversitesi Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ve Bayburt Üniversitesi Müzik Grubu’nun konseri eşliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler, halaylar çekerek birlik ruhu oluşturdu. İstek parçalarında seslendirildiği konser boyunca, Mühendislik Fakültesi önünde bir şölen havası hissedildi.

Günün spor etkinlikleri bölümünde ise, Masa Tenisi Final Müsabakalarında dereceye giren öğrencileri ile TÜSF Müsabakalarında derece alan takımların ödül törenleri yapıldı. Ödül alan öğrenci ve takımlara ödüllerini, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, Prof. Dr. Hanefi Bayraktar ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Töman takdim etti. 

Günün son etkinliği için 15 Temmuz Milli İrade Konferans Salonu’nda bir araya gelen katılımcılar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel türküler eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı. Bayburt ve Erzurum başta olmak üzere, Türkiye’nin çeşitli yörelerinden türküleri okuyan koro, izleyenlerden büyük alkış aldı. Konser sonunda, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter tarafından ekibe katılım belgeleri verildi. Konsere, protokol temsilcilerinin yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.