Yazdığı romanla trol avcılığına dikkat çekti

Keremay Ata, "Derin Darbe: Trol" isimli kitabını senaryolaştırarak "sinema filmi" olmasını arzuluyor...

Yazdığı romanla trol avcılığına dikkat çekti
Bayburt Postası - Trol avcılığını ele alan ve romana dönüştüren Keremay Ata, kitabında trolcülerle birlikte verdiği çevre mücadelesini anlatıyor. 

Kısa hikayeler yazan ve oyunculuk yapan Keremay Ata, ele aldığı konunun, yani "trol avcılığının", işlenmemiş ama işlenmesi gereken bir konu olduğunun altını çiziyor. Daha önce "Şarkılarım ve Şiirlerim" isimli bir albüm çıkaran Ata, "Derin Darbe: Trol" isimli kitabını senaryolaştırarak "sinema filmi" olmasını arzuluyor.

Trabzon doğumlu ve aslen Bayburt'un Kitre köyünden olan olan Keremay Ata, Bursa’da ikamet ediyor. 

Derin Darbe: Trol / Keremay Ata
Parafiks Yayınevi
Türkçe, 232 sayfa, 2. Hamur, Ciltsiz
Edirne, 2014

Kitap Hakkında...

"Sinema tadında, soluksuz okunabilecek özel bir hikâye... Anlatım dili, sizi karakterlerden biri haline dönüştürüyor." Mahmut Hekimoğlu (Sinema Sanatçısı)

"Doğa ile insanı barıştıran, insanı merkeze alan yalın bir anlatım dikkat çekiyor. Olaylara bakış, kurgu ve diyaloglardaki sağlam dil yapısı, kitabı bir çırpıda başucuna taşımaya yeter de artar bile. Çağımızın artan çevre sorunlarına duygularla yaklaşımı nedeniyle Keremay Ata'yı tebrik ediyorum. O, bu kitapta insanı derinden etkilemeyi başarıyor. Düşünerek çözüm yolları öneriyor, sevgi tohumları ekiyor ve okuyucuyu denizin içinde yaşayan her canlıyla arkadaşlığa davet ediyor. Mutlaka sinema filmi de çekilmeli..." Yunus Can Topaktaş (Gazeteci)

"Kitap okumaya çok vakit ayıramadığım bir meslek gurubundayım. Sevgili Keremay Ata bana bu eseri okumam için gönderdiğinde sadece göz atacaktım ve kitap hakkında süslü cümleler yazacaktım ama okumaya başlayınca beni içine çekti ve soluk almadan bitirdim. Harika bir eser olmuş. Film izler gibi okudum. Yazarın ve eserin yolu, bahtı açık olsun…" Ersan Tekin (Ses Sanatçısı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.