Bayburt Kütüphanesi’nden ‘Atatürk’ konulu kitaplar sergisi

Bayburt İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nde 'Atatürk' konulu kitaplardan oluşan sergi açıldı.

Bayburt Kütüphanesi’nden ‘Atatürk’ konulu kitaplar sergisi
Bayburt Postası - Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80. yılını anma etkinlikleri çerçevesinde Bayburt İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nde 'Atatürk' konulu kitaplardan oluşan sergi açıldı.

Şair Zihni Kültür Merkezi’nin girişindeki salonda açılan sergide Atatürk’le ilgili yazılan kitaplara yer verildi. 

Bayburtlu yazar Cazim Gürbüz’ün ‘Atatürk Ekonomisi ve Beş Destan’ adlı eserinin de yer aldığı kitaplar arasında; Atatürk’ün Toplanmamış Telgrafları, Marşlarda Türkülerde Atatürk, Ama Hangi Atatürk, Atatürk ve Çanakkale’nin Komutanları, Atatürk ve Liderlik, Atatürk ve Anıtkabir, Çankaya, Nutuk, Atatürk İlkeleri Devrim Tarihi, Atatürk ve Milliyetçilik, Atatürk ve Dünya, Din Toplum ve Atatürk, Atatürk’ün Düşünce Dünyası, Çankaya Akşamları gibi 50’ye yakın kitap sergilendi.

Kitapseverler gün boyunca kitapları inceleme imkanı buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.