Erdemli yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Şölenin ilk gün programı bu sabah erken saatlerde Bayburt'tan Masat Vadisi’ne doğru yaşanan özel bir yolculukla başladı. Sabah serinliği sona ermeden, öğle güneşini ve öğle namazını karşılamaya hazır binlerce Bayburtlu, Dede Korkut Türbesi’nde bir araya geldi. “Türklerin Atası” Dede Korkut’un türbesi çevresinde hale hale olan olan Bayburtlular, bu bereketli toprakların varlığı ve devamı için şükürde bulundu. Sabahın erken saatlerinde başlayan “Dede Korkut” ile buluşma yolculuğuna, Kürşat Okutmuş günler öncesinden çıktı… Ve yaşanan yolculuğun hikayesini, bu yola çıkacak veya çıkamayacak olanlar için yazdı. İşte o yazı: Erdemli Yolun Hikayesi

Erdemli yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Erdemli yola çıkmaya hazır mısınız?Şölenin ilk gün programı bu sabah erken saatlerde Bayburt'tan Masat Vadisi’ne doğru yaşanan özel bir yolculukla başladı. Sabah serinliği sona ermeden, öğle güneşini ve öğle namazını karşılamaya hazır binlerce Bayburtlu, Dede Korkut Türbesi’nde bir araya geldi. “Türklerin Atası” Dede Korkut’un türbesi çevresinde hale hale olan olan Bayburtlular, bu bereketli toprakların varlığı ve devamı için şükürde bulundu. Sabahın erken saatlerinde başlayan “Dede Korkut” ile buluşma yolculuğuna, Kürşat Okutmuş günler öncesinden çıktı… Ve yaşanan yolculuğun hikayesini, bu yola çıkacak veya çıkamayacak olanlar için yazdı.

İşte o yazı: Erdemli Yolun Hikayesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.