"Yetimlerle Dayanışma Günleri"

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bayburt gönüllüleri, Bayburt Belediyesi’nin de katkılarıyla "Yetimlerle Dayanışma Günleri" kapsamında bir etkinlik düzenledi.

"Yetimlerle Dayanışma Günleri"
Bayburt Postası - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bayburt gönüllüleri, Bayburt Belediyesi’nin de katkılarıyla "Yetimlerle Dayanışma Günleri" kapsamında bir etkinlik düzenledi.

Otel Bayburt Konaklama’da gerçekleştirilen etkinlikte yetim çocuklar kahvaltı yaparak Hacivat ve Karagöz oyunları eşliğinde doyasıya eğlendi.

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, burada yaptığı konuşmada İHH’ya yetim çocuklara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

İHH Bayburt İnsani Yardım Derneği Başkanı İlhami Polat ise, Bayburt’ta yetim çocukların eğitim ve sağlık gibi ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendiklerini, her türlü ihtiyaçlarını giderdiklerini, gıda ve muhtelif ihtiyaç maddelerini yetim aileler ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. Polat, düzenlenen bu tür sosyal etkinliklerle de yetim çocukları mutlu etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Etkinliğe Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş’in eşi Zeynep Memiş, AK Parti ve MHP Kadın Kolları Başkanları ve yetim çocuklarının yakınları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.