Yeşilay’dan ‘bağımlılık’ konulu ödüllü yarışma

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle ‘Sağlıklı Gelecek Yeteneğinle Şekillenecek’ temalı yarışma düzenledi.

Yeşilay’dan ‘bağımlılık’ konulu ödüllü yarışma
Bayburt Postası - İlkokul, ortaokul, liseler arasında toplam 18 ödül belirlenen yarışmada, edebiyat kategorisinde; şiir, hikaye, kompozisyon, deneme, öykü, anı; görsel kategoride ise afiş, resim, karikatür, kısa video dalları yer alıyor.

Türkiye Yeşilay Bayburt Şubesi Başkanı Arif Akcan, öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması 2011 yılından beri her yıl düzenli olarak yapıldığını, 2017 yılından itibaren Türkiye genelinde düzenlenmeye başladığını bildirdi.

Bağımlılıklar konulu düzenlenen yarışmada il biricilik  ödülünün 500 TL olarak belirlendiğini, yarışmaya son başvuru tarihinin 14 Şubat 2020 olduğunu bildiren Akcan, ülke genelinde yapılan yarışmanın birincisine 5 bin TL, ikincisine 3 bin TL, üçüncüsüne ise 1.500 TL ödül verileceğini kaydederek, büyük ödülleri kazanan üç öğrencinin ayrıca yurtdışı gezisi ile ödüllendirileceğini bildirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.