Yalova üzerinden Orhangazi çıkartması

İstanbul’da ve Yalova’da yaşayan Bayburtlular, Bursa Orhangazi Bayburtlular Derneği’nin daveti ile bir araya geldi.

Yalova üzerinden Orhangazi çıkartması
Bayburt Postası - İstanbul’da ve Yalova’da yaşayan Bayburtlular, Bursa Orhangazi Bayburtlular Derneği’nin daveti ile bir araya geldi. Ayça Turizm’in ulaşım sponsoru olduğu etkinliğe katılanlar önce Yalova’ya, oradan da Bursa Orhangazi’ye geçti. Yalova Bayburt Derneği’nde küçük bir mola veren ve Yalova’da yaşayan Bayburtlularla bir araya gelen grup, daha sonra Orhangazi’ye hareket etti.

Orhangazi Bayburtlular Derneği Başkanı Selahhatin Çelik ve dernek yöneticilerinin karşıladığı gruba Bayburt mutfağından özel olarak hazırlanmış geniş bir menü ikram edildi. Anadolu Yakası Bayburt Derneği Başkanı Lütfi Silo ve Kenan Niyazi Abdullahoğlu’nun mihmandarlığında düzenlenen gezi,aynı güzergahta gerçekleşen kültür gezisi ile son buldu. 

Fotoğraflar: Suat Türkmen



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.