Vali Şahin'in Bayburt buluşmaları sürüyor

Yoğun İstanbul gündeminden fırsat buldukça hemşerileri ile buluşmalarını sürdüren İstanbul Valisi Vasip Şahin'in son ziyareti Sultanbeyli Bayburtlular Derneği'ne oldu...

Vali Şahin'in Bayburt buluşmaları sürüyor
Bayburt Postası - Yoğun İstanbul gündeminden fırsat buldukça hemşerileri ile buluşmalarını sürdüren İstanbul Valisi Vasip Şahin'in son ziyareti Sultanbeyli Bayburtlular Derneği'ne oldu. Dernek Başkanı Yücel Öz ve dernek yönetimi tarafından karşılanan Vali Vasip Şahin, davet için dernek yönetimine teşekkür ederek ilçede yaşayan Bayburtluların sorun ve taleplerini dinledi. 

Bayburtlu gençlerle yakından ilgilenen Vali Şahin, fırsat buldukça hemşerileri ile buluşmalarına devam edeceğini söyledi. Buluşmaya Vali Şahin'in yanı sıra; Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, bölgede faaliyet gösteren stk yöneticileri, muhtarlar ve Bayburtlular katıldı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir temür(eyüp sultan bayburt derneği)temsilcili 8 yıl önce

Bayburt ve İstanbul kardeş şehir olması,(protokol imzalandı)Bayburt belediye başkanımıza ve İstanbul b.şehir belediye başkanımıza,istanbul valimize,sn bakanımız
naci ağbala binlerce tşk,ler
bu gelişmeyi programlayan saygıdeğer bakanımız sn naci ağbaldan C.Allah razı olsun