Vali Pehlivan, Bayburtlu Kadınlar Derneği’ni ziyaret etti

Vali Ali Hamza Pehlivan, Bayburtlu Kadınlar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Vali Pehlivan, Bayburtlu Kadınlar Derneği’ni ziyaret etti
Bayburt Postası - Vali Pehlivan, derneğin Genç Osman Mahallesi Muteber Sokak üzerinde bulunan merkezine gelişinde Başkan Leyla Karabulut ile dernek üyeleri tarafından karşılandı. Daha sonra dernek üyelerince hazırlanarak aynı merkezde sergilenen ürünleri inceleyen Vali Pehlivan Başkan Karabulut’tan bilgiler aldı.

Vali Pehlivan, Bayburtlu Kadınlar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Bayburt’taki kadınların sosyal ve ekonomik yaşama katılımlarını desteklemesi ve katma değer oluşturmalarına imkan tanıması açısından başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Bayburt Valiliğinin öncülüğünde yöresel lezzetlerden ‘Lor Dolması’nın Dernek adına tescil edildiğini anımsatan Vali Pehlivan, "Bu bağlamda Bayburt’un coğrafi tescile sahip ilk ürünü bu dernek bünyesinde sağlanmış oldu." dedi.

Vali Pehlivan, Başkan Karabulut ile üyelerine çalışmalarından ötürü teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyareti sırasında Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, İl Sağlık Müdürü İlker Hancı ve diğer ilgililer eşlik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.