Ülkücülerden şehitler için mevlit

Bayburt Ülkü Ocakları bir grup hainin yapmış olduğu darbe girişimi sonucu şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlar için Mevlid-i Şerif okuttu.

Ülkücülerden şehitler için mevlit
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları bir grup hainin yapmış olduğu darbe girişimi sonucu şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlar için Mevlid-i Şerif okuttu. Yakutiye Cami'de okutulan mevlidi şerife ildeki siyasi parti temsilcileri de katıldı.  

Konuyla alakalı bir açıklamada bulunan Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor milletimizin başı sağolsun diyorum. Cesaretinden emin olduğumuz Türk Milleti, kardeşlik içerisinde dirayetini muhfaza ederek, bu konudaki gayret ve kararlılığını ortaya koyacaktır. Bu vesileyle yaşanan acı hadiselerde canlarını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Cenab-ı Hak'tan bizlere başka acı yaşatmamasını, milletimizi akan gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyorum. Şüphesiz bu süreçte tüm Ülküdaşlarımız, Türkiye'de kaos umanların heveslerini kursağında bırakmak adına temkinli, tedbirli olacak ve sağduyusunu sürdürecektir. Ülkücüler bugüne kadar olduğu gibi kaynağını bilmedikleri, kendi tasarrufları olmayan hiçbir organizasyonun içinde olmayacaklardır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.