Ülkücülerden 'Başbuğ Türkeş Hatıra Ormanı'

Bayburt Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarının kurucusu merhum Alparslan Türkeş'in ismini yaşatacak.

Ülkücülerden 'Başbuğ Türkeş Hatıra Ormanı'
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarının kurucusu merhum Alparslan Türkeş'in ismini yaşatacak. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Bayburt'ta bir hatıra ormanı oluşturan Bayburt Ülkü Ocakları Aslan Dağı'nda yeşerecek alana Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı ismini verdi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Ötünç, çevre ve orman tahribatının zirveye çıktığını, çarpık kentleşmenin şehirleri ve doğal zenginlikleri tehdit ettiğini ve bu tahribatın en büyük nedenlerinden birinin milli ve manevi bağlarından koparılan, kapitalist düzenin ruhsuz maddi çarklarında ezilen insan tipi olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: 

"'Kıyametin kopacağını bilseniz ve elinizde bir fidan olsa yine de o fidanı dikiniz' diye buyuran Alemlere rahmet, İki Cihan Serveri Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimizin yolundan gitmeyi ve onun ahlakı ile ahlaklanmayı en büyük ülkü bilen Türk İslam Ülkücüleri olarak ocağımızın hatıra ormanı projesi kapsamında; Bayburt Aslan Dağı mevkiisinde rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş adına çam fidanı dikip hatıra ormanı oluşturduk. Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı olarak bundan sonrada varlığımızı varlığına adadığımız Türk Milletine sosyal sorumluluk projeleri ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Projemiz boyunca desteklerini esirgemeyen Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü ve personeline, yöneticilerimize, teşkilat mensubu yiğit kardeşlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı olarak hedeflerimizi daha da büyüterek, geniş kapsamlı, vizyon projelerle şehrimize hizmet etmeye, büyük Türk İslam Medeniyetinin yeniden inşaası için dur durmak bilmeden, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda Cenab-ı Hakk yar ve yardımcımızdır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.