Ülkücüler, ‘Mehmetçik’ için duadaydı

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı, Afrin'de başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın başarıyla tamamlanması için Fetih Suresi okutturdu.

Ülkücüler, ‘Mehmetçik’ için duadaydı
Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı, Afrin'de başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın başarıyla tamamlanması için Fetih Suresi okutturdu.

Türk Askerinin Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu sonrasında ülkücüler askere manevi destek için bir araya geldi. Ülkücüler, Türk Ordusu'nun muzaffer olması için ellerini semaya açtı. İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programda Ulu Cami İmam Hatibi Zülküf Kocabey tarafından Fetih Suresi okundu, dualar edildi.

Programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Bekir Kasap, Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Ötünç’ün yanı sıra çok sayıda genç katıldı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ötünç, “Ülkücüler olarak Mehmetçiğe olan desteğimiz her zaman sürecektir. Hainler şunu iyi bilmelidir ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden her kim olursa olsun kahraman Türk Ordusu’nu her zaman karşılarında bulacaktır. Dualarımız Mehmetçiğimiz içindir. Cenab-ı Allah kahraman askerimizi korusun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 6 yıl önce

ALLAH okunan kuranları yapılan duaları kabul etsin devletimizi askerimizi polisimiz korusun düşmanları kahretsin amin okuyan hoca şimdiye kadar ocağa çıkmıyordu geçtiğimiz seçimlerde başka partiye çalışıyordu genel başkanı eleştiriyordu niyetini biliyoruz ama yemezler başka kapıya