Türkiye Gençlik Vakfı Bayburt'ta

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayburt İl Temsilciliği açıldı. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif binasında faaliyete geçen vakfın başkanlığına ise Ali Vahit Atıcı getirildi.

Türkiye Gençlik Vakfı Bayburt'ta
Bayburt Postası - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayburt İl Temsilciliği açıldı. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif binasında faaliyete geçen vakfın başkanlığına ise Ali Vahit Atıcı getirildi. 

Türkiye Gençlik Vakfı olarak amaçlarının milli ve manevi değerlerine bağlı gençlik yetiştirmek olduğunu söyleyen Atıcı, Türkiye'nin en genç vakıflarından biri olduklarını belirterek, büyük, güçlü ve yeni Türkiye idealine hizmet etmek için bu vakfın çatısı altında toplandıklarını belirtti. Atıcı, "Türkiye Gençlik Vakfı olarak Türkiye idealini taşıyabilecek gençlerin, milli ve manevi değerlerine bağlı insana ve doğaya saygılı, fikri ve kültürel anlamda donanımlı, ilim irfan sahibi bir gençlik olacağına inandık. TÜGVA olarak genç kardeşlerimizin, medeniyet şuuruna sahip, çağın gereklerini okuyabilen, insanlığa değer katan, demokratik değerleri ve ilkeleri benimseyip özgüveni yüksek ve yenilikçi ama aynı zamanda ahlaklı ve hoşgörülü bireyler olması için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Adalet, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu kadim medeniyet mirasına sahip çıkabilecek bir gençlik yetiştirme yolunda faaliyetlerini sürdüreceklerini kaydeden Atıcı, şöyle devam etti:

“Büyük ve Güçlü Türkiye” idealine hizmet edebilecek yeterlilikte bir gençlik amacımız. Bu ideali taşıyabilecek gençlik; milli ve manevi değerlerimize bağlı, insana ve doğaya saygılı, fikri ve kültürel açıdan donanımlı, medeniyet şuurumuza sahip, ilim ve irfan sahibi bir gençliktir. Gençliğimiz; çağın gereklerini iyi okuyabilen, toplumumuza ve insanlığa değer katan, demokratik değerleri ve ilkeleri benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü ve başarılı bir gençlik olmalıdır. Türkiye Gençlik Vakfı, gençliğin yetişmesine maddi ve manevi katkıda bulunmak suretiyle ülkemize ve insanlığa faydalı olmayı; demokrasinin, temel hak ve hürriyetlerin geliştirilmesi için çaba sarf etmeyi; ülke ve dünya sorunlarını yakından takip ederek, gerekli düşünsel ve toplumsal çalışmaları yapmayı hedeflemektedir. Bu çerçevede; gençlerin yetişmesi hususunda mevcut çalışmalara destek vermekte, bunun yanı sıra eğitim ve öğretim hizmetlerinin etkin şekilde yerine getirilmesine yönelik çalışmalar yapmaktadır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 9 yıl önce

şuna kısacası akp gençlik kolları desenize. ayrıca türkiyeyi de değiştirin, arap gençlik vakfı yapın. çünkü türklüğünüzle gurur duymuyorsunuz.