Türk Sağlık-Sen Bayburt Temsilciliğinde kongre

Türk Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Bayburt İl Temsilciliği’nde yeni yönetim belirlendi.

Türk Sağlık-Sen Bayburt Temsilciliğinde kongre
Bayburt Postası -  Türk Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Bayburt İl Temsilciliği’nde yeni yönetim belirlendi. Şahin Midilli başkanlığında oluşan yeni yönetimde; başkan yardımcılıklarına Dr. Metin Şimşek ve Ömer Heme, yönetim kurulu üyeliklerine ise Yasemin Kılıçlı, Cevdet Bakırcı, Dr. Burak Suiçmez ve Zeynep Çoğan seçildi.

Türk Sağlık-Sen Başkanı Şahin Midilli yaptığı açıklamada, "Sağlık çalışanı olmak tüm dünyada zordur. Yetersiz personel, yoğun iş yükü, olumsuz çalışma şartları, şiddet, mobbing, adaletsiz ücret dağılımı, sıfır döner sermaye, sözleşmeli statü gibi sorunlarla bizim ülkemizde sağlık çalışanı olmak daha da zordur. Bu zorluklar elbette bizleri yoracak elbette özel hayatlarımızda yaralar açacaktır. Bu zorluklarla daha etkin bir mücadele için birlik ve beraberlik şarttır. Haklar mücadele edilerek kazanılır. Bu mücadelede sendikalar çok önemli rol alır. Haklarımızı korumak, topluma ve yetkililere derdimizi anlatabilmek, insani şartlarda çalışmak ve yaşamak için birlik olmamız şarttır. Biz bu birlik ve beraberliği Türk Sağlık-Sen çatısı altında kurmak, taraflı tarafsız herkese ulaşmak istiyoruz. Sağlık çalışanlarının daha mutlu, daha umutlu bir hayat sürdürebilmeleri için bizler onların sözcüsü olmaya hazırız. Bu sebepten tüm sağlık çalışanlarını yanımızda görmek istiyoruz. Türk Sağlık-Sen Bayburt Başkanlığı’ndan büyük istek ve gururla aldığımız bu görevle bu eksikliği gidermek için elimizden gelenin en fazlasını yapacağız" dedi.

"Türlü olumsuzluklara rağmen her yıl istikrarlı bir biçimde büyüyen Türkiye Kamu-Sen'in mücadelesi, emeğin, alın terinin mücadelesidir. Bu mücadelede bizlere destek veren üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diyen Midilli, "Türk Sağlık-Sen Bayburt temsilciliği olarak sağlık çalışanlarının çalışma hayatındaki sorunlarına çözüm aramada, taleplerini dile getirmede ve haklarını savunmada her zaman yoğun gayret içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı. 

Türk Sağlık-Sen Erzincan Şube Başkanı Gökhan Şahin ise, "Türkiye Kamu-Sen olarak onurlu ve dik duruşlu çalışanların, vatanını ve milletini seven insanların, ezana ve bayrağa saygı gösterenlerin, koltuğa değil devlete bağlı olanların, torpile değil liyakate inananların, alın teri ve emeğe kıymet verenlerin ortak noktası olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kongreye Bayburt Kamu-Sen Temsilcisi Ahmet Çalışkan, Erzincan Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Şahin, davetliler ve üyeler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.