Trabzon Bayburtlular Derneğinden vefa

Trabzon Bayburtlular Derneği Yönetimi, derneğin kuruluşundan bugüne emek veren başkanlarını ağırladı.

Trabzon Bayburtlular Derneğinden vefa
Bayburt Postası - Dernekte geçmiş dönemlerde görev yapmış eski Başkan, Yönetici ve İşadamlarının bir araya geldiği buluşmada yöresel yemekler ikram edilerek türküler söylendi.

Etkinliğe Trabzon Bayburtlular Derneği’nde geçmiş yıllarda Başkanlık yapmış Turan Terzi, Ekrem Akgün, Engin Oğul, Bülent Doğru ve Mümtaz Erol’un yanı sıra Avukat Murat Akpınar, spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış simada katıldı.

Yemeğin ardından konuşan Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay, “Derneğimizi 27 yıl sırtında taşıyan insanlara verdiğimiz küçük bir ikramdır bu yemek, davetimize katılarak birlik, beraberliğimizi güçlendirmemize destek olan eski ve yeni yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin manevi desteği ile önümüzdeki günlerde Trabzon Bayburtlular Derneği olarak çok önemli hizmetlere, organizasyonlara imza atıp Türkiye genelinde ses getirecek etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayıp bu davetimize katıldığınız için hepinize yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğin devamında Haluk Çakırca ve arkadaşlarının sergilediği canlı halk müziği performansı izleyenleri coşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.