Şehit ailelerini unutmadılar

Bayburt Ülkü Ocakları her zaman olduğu gibi yine bayrama şehit aileleri ziyaretiyle başladı.

Şehit ailelerini unutmadılar
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları her zaman olduğu gibi yine bayrama şehit aileleri ziyaretiyle başladı. Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, il yöneticileri ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Şehit ailelerinin her daim kendilerinin baştacı olduğunu söyleyen Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, "Bizim görevimiz onların yanında olmaktır. Onlar vatan sağ olsun diyerek evlatlarını bu memlekete karşılıksız vermiştir.Ülkü Ocakları bu ziyaretlerini ülke genelinde gerçekleştirerek aslı görevini yapmaktadır. Şehit analarının bizler gibi milyonlarca evladı var. Onlar ki bu vatana evlatlarını şehit verdiler, bizim onları unutmamız mümkün değildir.Bu tür ziyaretlerimiz bugün olduğu gibi her daim devam edecektir.Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslan bey 9 yıl önce

Helal sizlere örnek gerçekten Tebrikler