Sarı Duvar taraftar grubundan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Bayburt Sarı Duvar Taraftar Grubu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yapıyor.

Sarı Duvar taraftar grubundan ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Bayburt Postası - Grubun temsilcisi Kenan Ateş, yaptığı açıklamada, bu zor zamanlarda böyle bir yardım kampanyası organize etmekten onur duyduklarını söyledi. İlk etapta Bayburt plakası olan "69" gıda kolisiyle kampanyanın startını verdiklerini ifade eden Ateş, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulan bu günlerde Türk milletinden olmanın en güzel yanı olan dayanışma ve yardımlaşma özelliğimizi harekete geçirip Covid 19 adlı koronavirüsünün ülkemiz genelinde yarattığı kötü etkiler ve getirmiş olduğu bir çok yasaklar sebebiyle bu günlerde bizlerin desteğine daha çok ihtiyaç duyan ailelerimizi düşünmeden onlarla empati kurmadan hayatımızı sürdürmek istemedik. Bizler Bayburt Sarı Duvar Taraftar Grubu ve Ailesi olarak Bayburt'ta bizlerin desteğine ihtiyaç duyan ihtiyaç sahibi ailelerimize birazcık destek ve moral olsun adıyla 'Bayburt Bayburt Olalı Böyle Destek Görmedi' adlı bir kampanya başlatıyoruz. Ailelerimize gıda kolisi yardımı yaparak onların bu zor günlerinde onlarla olduğumuzu göstererek hem hayır dualarını almak hemde bu virüs belası yüzünden çektikleri sıkıntıları bir nebze hafifletmek istiyoruz. İlk etapta Bayburt plakası olan 69 gıda yardımı kolisi ile bu kampanyanın taraftar grubumuz olarak startını veriyoruz. Tüm Bayburt halkını ve bizlere yardımcı olmak ailelerimize destekte bulunmak isteyen hayırseverlerimizi kampanyamıza davet ediyoruz. Unutmayalım ki bu kampanyanın önemi Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerimize moral destek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çok güzel bir dayanışma örneği taşımaktadır."

Sağlık çalışanlarına teşekkür pankartı

Taraftar grubu ayrıca sağlık çalışanlarını da unutmadı. Taraftar grubu "Sarı Duvar Taraftar Gru size minnettar" yazılı pankartı Bayburt Devlet Hastanesi girişine asarak sağlık çalışanlarına desteğini gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.