“Samsun’da 40 binin üzerinde Bayburtlu yaşıyor”

Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali ve yönetimi, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’i makamında ziyaret etti.

“Samsun’da 40 binin üzerinde Bayburtlu yaşıyor”
Bayburt Postası - Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali ve yönetimi, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’i makamında ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’i ziyaret eden Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali, Başkan Göksel’e dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Amaç gelenekleri sürdürmek 

Göreve gelmelerinin üzerinden sadece 1 yıl geçmesine rağmen, geziler, yemekler, konferanslar ve kurslar gibi birçok etkinliğe imza attıklarını belirten Tali, “Samsun’da 40 binin üzerinde Bayburtlu hemşerimiz yaşıyor. Tek amacımız Samsun’da yaşayan Bayburtlu hemşerilerimizin çocuklarına ilimizin kültür ve geleneklerini aktarmak. Ve sizlerin de bu anlamda bizlere her zaman destek olduğunuzu biliyoruz. Tüm hemşerilerim adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Derneklerin önemi çok büyük

Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerine dikkat çeken Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Gençlerimizin örf ve adetlerini öğrenmelerini sağlamak ve gelecek nesillere de aktarmalarına vesile olmak için derneklerin önemi gerçekten çok büyük. Sizlerin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Yaptığınız çalışmalarda özellikle de Samsun’u ön plana çıkardığınızı görüyoruz. Her ne kadar gurbette yaşasak da ekmeğini yediğimiz ili ön planda tutmalıyız. Samsun’daki derneklerde bunu yapıyor. Samsun’un daha da gelişmesi için halkımız, derneklerimiz, tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket etmek çok önemli” diye konuştu.

Kaynak: Akasyam Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.