Sadettin Okay: "Siyasileri göreve davet ediyorum!"

Trabzon Bayburtlular Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Sadettin Okay, Bayburtlular'ın sorunlarını çözmek için gece gündüz çalıştıklarını fakat bu konuda kendilerine yardımcı olması gereken siyasilerden destek alamadıklarını belirtti.

Sadettin Okay: "Siyasileri göreve davet ediyorum!"
Bayburt Postası - Okay, tamamen gönüllük esasına uygun olarak hizmet verdiklerini, Trabzon'da yaşayan 25 bin Bayburtlunun yanı sıra 10 binlerce kişinin ise günübirlik Bayburt-Trabzon arasında başta sağlık olmak üzere ticaret, ziyaret vb. konularda gidip geldiğini hatırlatarak, "Bu hemşerilerimiz günlük hayatta yaşadıkları sorunları dernek yönetimine telefonla veya derneğimize gelerek bizlere taşıyorlar. Bu sorunların çözümünde bizlerin hemşerilerimize yardımcı olması konusunda siyasetçilerimize önemli bir sorumluluk düşüyor ve bu konuda sorumlu olan yetkilileri göreve davet ediyorum" dedi. 

Okay, il dışındaki siyasi parti yönetimlerine Bayburtlular'ın girmesinin gerektiğini belirttiği açıklmasında, "Bu noktada bizim Dernek yönetimi olarak hemşerilerimizin yaşadığı sorunlara hızlı çözüm üretme noktasında parti yönetimlerinde Bayburtluları temsilen arkadaşlarımızın yer almasını istiyoruz. Vatanını, milletini, bayrağını seven iyi eğitimli toplumda kabul görmüş kanaat önderi konumunda bulunan çok sayıda Bayburtlu hemşerimizin siyasi partilerde görev alması için köprü görevi görmeye hazırız. Siyasi parti yetkilileri de bu konuda artık daha duyarlı olup bu talebimizi dikkate alsınlar" ifadelerini kullandı. 

Sadettin Okay, “Bu şehir hepimizin şehri, bugün biz buradayız, yarın belki yokuz. Bizden sonra gelecek olan nesiller görevlerimizi devam ettirecekler. Bayburtlu hemşerimizin sorunu, sıkıntısı bizim her zaman uykularımızı kaçırdı ve çözüm üretme noktasında çaba gösterdik mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.