MÜSİAD Bayburt'tan Ağbal'a ziyaret

MÜSİAD Bayburt, 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Bakanlar Kurulu'na tekrar Maliye Bakanı olarak atanan Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'a makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

MÜSİAD Bayburt'tan Ağbal'a ziyaret
Bayburt Postası - MÜSİAD Bayburt, 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Bakanlar Kurulu'na tekrar Maliye Bakanı olarak atanan Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'a makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

MÜSİAD Bayburt Başkanı Fatih Yumak'ın başkanlığındaki heyette MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet KÖSE, MÜSİAD Genel Merkez Teşkilatlanma Komisyonu üyesi Osman Çalışkan, üyeler Nazmi Mazlum, Mustafa Haşlak, Habil Şentürk, Cengiz Babaoğlu, Binali Cebeoğlu, Muhsin Bahadır, Erdal Şentürk, Habip Cangi, Ahmet Aker, Kenan Şahin ile MÜSİAD Bayburt Genel Sekreteri Bülent Şipal yer aldı.

Bakan Ağbal'a MÜSİAD Bayburt'un kuruluşu, amacı, hedefleri yapılan ve planlanan faaliyetler hakkında bilgilerin verildiği ziyarette kendilerine hayırlı olsun dilekleri iletilerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine olan inancın tam olduğu dile getirildi.

“Bayburt MÜSİAD’ına kavuştu”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Maliye Bakanı Naci Ağbal şunları söyledi:

“Bayburt MÜSİAD'ına kavuştu. Tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Yapacağınız çalışmalarla Türkiye ve Bayburt’un ticari hayatına katkıda bulunacaksınız. MÜSİAD’ın ulvi bir kuruluş amacı var, o amaca da hizmet edilmesi gerekmektedir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Bayburt’un ekonomik ve sosyal olarak gelişmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Aağbal, MÜSİAD’ın Bayburt’un ekonomik olarak gelişmesine önemli katkılar sunabileceğini belirterek şunları söyledi: “MÜSİAD Bayburt’ta yeni olsun, olmasın yatırımcılarla ilgilenmeli, onlar için çözüm önerileri geliştirmelidir. Biz MÜSİAD Bayburt’tan gelecek olan her türlü fikre, projeye açığız. Bayburt’un ekonomik durumu, yapılması gerekenler ile ilgili hazırlanacak sunum ve raporlar üzerinde istişareler yapalım. Çözüm bende diyende değil dertleri çekenlerdedir.”

“Türkiye ve Bayburt için çalışacağız”

Yoğun programı arasında MÜSİAD Bayburt ailesine vakit ayırdıkları için Maliye Bakanı Naci Ağbal'a teşekkürlerini ileten Fatih Yumak, ziyarete katılamayan üyelerin mazeretlerini, saygı ve hürmetlerini ileterek şunları söyledi:

“MÜSİAD Bayburt ailesi olarak özelde Bayburt genelde Türkiye’nin sosyal ve ekonomik hayatının gelişmesine katkı sunmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bayburt’umuzun her türlü sorunu ile ilgilenecek ve bu sorunların çözümü noktasında yapılması gerekenleri ortaya koyacağız.”

Ziyarette, tek tek görüşleri dinleyen Ağbal’a baba toprakları Yoncalı (Orsor) köyünden getirilen toprakla dizayn edilen teraryum çalışması hediye edildi.

MÜSİAD Bayburt, bakanlık ziyareti sonrası T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve MÜSİAD Ankara ziyaretlerini gerçekleştirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt Ahalisi 7 yıl önce

Sayı bakanın temennilerine en içten duygularımızla katılıyoruz.
Sadece şu soruyu sorup sayın bakanın dikkatini çekmek istiyoruz.
Bahse konu derneğin üyeleri Bayburtumuz'da kaç yıldan beri faaliyetlerine devam etmektedirler?
Bu sürelerinde kaç kişiye istihdam sağlamışlar?
Bu sürelerinde bayburta yatırım için gelen kaç firmaya destek sağlanmış ?

Avatar
Paranın Gücü 7 yıl önce

Ticaret odası başkanı fatihin babası esnafın sorunları yerine kendi ve oğlunun siyasi istikbalını düşündü sıra oğluna gelmiş.Paranın gücüyle bayburtta kimse hedefine amacına ulaşamaz örnek ibrahim bey

Avatar
Gülermisin Ağlarmısın 7 yıl önce

Tabloya bak bizler bakanın sadece resimlerini görüyoruz z

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

Sayın bakanım bayburt üniversitesine de bir el atsanız Bayburtlular kazandıkları halde neden alınmıyor, hepsi 10 tane bayburtlu akademisyen yok. Devletimiz bu yatırımları bölgenin kalkınması istihdam eğitim adalet ... Gibi husuların önemine binayen yapmıyor mu. Amacımız şikayet değil yapılan yanlışların tekrarını önlemek, Mevlam razı olsun hak yolundan ayrılmayanlardan, saygılar

Avatar
Taş fabrikasına ticaret odası ortak 7 yıl önce

İbrahim yumak taş ocağı alıp yeni iş kuruyor kendi adına ticaret odası adına iş yapsana şahsını neden katıyon.Bal tutan parmağını yalıyor bu şehir hep geriliyor.

Avatar
düşünebilenler 7 yıl önce

vay vay vay acele edin acele edin çabuk çabuk hatırlı gönüllü iyilik sever, kendisi için bir şey istiyorsa namert olanlara hem sağa hem sola yanlızca yukarı virajlı yolun yolcularına destek oluverin