Muhtarlar Derneğine yeni başkan

Bayburt Muhtarlar Derneği Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Muhtarlar Derneğine yeni başkan
Bayburt Postası - Bayburt Muhtarlar Derneği Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mustafa Okumuş’un aday olmadığı seçimde iki liste yarıştı. Nişantaşı Köyü Muhtarı Ebubekir Altındaşoğlu'nun 74 oyla yeni başkan seçildiği kongrede diğer aday Ali Uzun ise 46 oy aldı.

Bayburt Muhtarlar Derneği’nin Olağan Kongresi Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından burada bir konuşma yapan mevcut Başkan Mustafa Okumuş, derneğin amacının birlik olduğunu belirterek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Dernek başkanlığını kendi iradesiyle bıraktığını ifade eden Başkan Okumuş, şunları söyledi: “Dernek başkanlığında yoruldum. Gücümüz bu kadar yetti. Bir yere de oturup kalmanın bir anlamı yok. Birileri daha gelecek onlar yükseltecek bu derneği. Muhtarlar derneği başkanlığını kendi irademle bırakıyorum. Bırakıyorum ama yeni yönetime seçilecek arkadaşların mutlaka her zaman yanlarındayız.“

Kongre Denetim Kurulu raporları ve faaliyet raporlarının okunması ile devam etti. Ardından yapılan seçimde Nişantaşı Köyü Muhtarı Ebubekir Altındaşoğlu 74 oy alarak Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı seçildi. Diğer aday Ali Uzun ise 46 oy alabildi.

Ebubekir Altındaşoğlu'nun başkanlığında oluşan dergen organları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:
Osman Yiğen
Abdurrahman Memiş
Maksut Coşkun
Muhammet Adıgüzel
Burhan Olüç
Cuma Atamer

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Kemal Güçlü
Halit Bayram
Musa Tosun
Celal Coşkun
Gökmen Kabakoğlu
Tevil Karahan
Ahmet Öztürk

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri
Nejdet Yılma
Nevzat Çiçek
Adnan Türkben
 
Denetleme Krulu Yedek üyeleri
Bayram Palit
Hacı Osman Pala
Adnan Dursun

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.