Kurs ve okul talebeleri için kermes

Bayburt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği, öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Kurs ve okul talebeleri için kermes
Bayburt Postası - Bayburt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği, öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Muradiye Erkek Öğrenci Yurdu, Müşerref Ozulu Erkek Öğrenci Yurdu ve Danişment Kız Kur’an Kursu’nda barınan öğrenciler yararına Şehit Nusret Parkı yanında düzenlenen kermesin açılışı gerçekleştirildi.  

23 – 29 Mayıs tarihleri arasında açık olacak kermeste çeyiz, zücaciye, hediyelik eşya, oyuncak, gıda ürünleri ve usta aşçıların yaptığı yemek çeşitleri sergileniyor. Kermeste ayrıca Fazilet Neşriyat tarafından aylık olarak çıkarılan ‘Yedi Kıta’ ile ‘İnsan ve Hayat’ dergilerinin ve Çamlıca Yayınevi tarafından çıkartılan kitapların sergilendiği stant, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Takdire Şayan 8 yıl önce

Allah emeği geçenlerden razi olsun. Gurbette yaşayan bir Bayburtlu olarak memleketimde böyle öğrencilere sahip çıkılması çok hoşuma gitti. Yedikita dergisini duyup, içeriğine bakma şansım oldu. Mükemmel bir dergi.