Köksal Karslıoğlu: "İyi olan kazansın"

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Karslıoğlu, 2 Mart’ta yapılacak olağan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

Köksal Karslıoğlu: "İyi olan kazansın"
Bayburt Postası - Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Karslıoğlu, 2 Mart’ta yapılacak olağan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. 1996 yılından bu yana görevde bulunan Karslıoğlu, 511 üyesi bulunan Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurdu.

Oda olarak şoför esnafının tüm ihtiyaçlarına cevap verdiklerini söyleyen Karslıoğlu, plaka basımı ve Ek1 Formu verdiklerini ve bu hizmetlerin çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştiğini söyledi.

“Korsanla mücadele ediyoruz”

145 taksici esnafının bulunduğu ve onların mağduriyetlerini ortadan kaldırmak için korsan taksicilerle mücadele ettiklerini aktaran Karslıoğlu, “Emniyet ve Jandarma ile birlikte hareket ederek korsanla  mücadelemizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da taksici esnafımızın haklarını korumaya devam edeceğiz” dedi.

“Kayar kasa oto kurtarıcı çekici alacağız” 

235 S Plakalı esnafın olduğunu söyleyen Karslıoğlu, “S plakalı araçlar yenilendi mercedes minibüsler alındı. Bu esnafımızın bir ihtiyacı olan kayar kasa çekiciyi Allah nasip eder seçimi kazanırsak alacağız. Vincimiz şaseleri kesti, 45 bin lira masraf çıkardı. Bu vinç yine başka bir aracımızı hurdaya vererek yeni bir vinç aldık. Bu vinç de artık iş görmez oldu. Odamıza külfet olmaya başladı. Çünkü vinç hizmeti yapan esnaflarımız var. Böyle olunca ihaleye çıkararak 52 bin 500 liraya sattık. Piyasada konuşulan diğer bir konu dolmuş durakları. ‘Dolmuş durağı sabir ettireceğiz’ deniliyor. Bu konu belediyenin görevidir. Biz dolmuşcu esnafımızın istediği yeri belediyeye belirtir buranın olması için çaba sarfederiz. Bu konuda son söz Bayburt Belediyesi’nindir” diye konuştu.

“Bu işi hakkıyla yapan esnafın hakları korunacak”

Karslıoğlu, son zamanlarda A1 Yetki Belgesi ile yolcu taşımacılığı yapan bir firmayı, yetki belgesi kapsamına uygun taşımacılık yapmadığı için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı XI. Bölge Müdürlüğü’ne şikayet ettiklerini ve firmanın idari para cezası yediğini beliterek, bu tür yasal kapsamın dışına çıkan firmalarla mücadelenin devam edeceğini ve bu işi hakkıyla yapan esnafın haklarının korunacağını kaydetti.

"İyi olan kazansın"

2 Mart’ta 3 adaylı bir seçim yaşanacağını söyleyen Karslıoğlu, seçimlerin şoför esnafı için hayırlı olması temennisinde bulunarak, “İyi olan kazansın, şoför esnafımızın haklarını kim daha iyi koruyacaksa o kazansın diyorum” şeklinde konuştu.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
köksal bayburtlugil 6 yıl önce

rahmetli başkan alırıza aydoğduyu arıyor.!!,inşAllah talebesi olan,sn Zekeriya bey,
takdir Allahtan,tedbir Bayburtludan,selam ve sevgiler sunarız.

Avatar
köksal bayburtlugil 6 yıl önce

o güzelim şöförler derneği binası zorluklara yapıldı,!,haberiniz varmı??ne oldu
pansiyon oldu,yazıklar oldu,seçimde gereken yapılacak tır.!!!
yetmedi köylü şehirli yazık.

Avatar
iyi f.portakalgil 6 yıl önce

iyi olan değil,genç ve dinamik olan kazansın,zekeriya gibi,başarılar dileyerek,bayburt
selamlar.

Avatar
Cekko 69 6 yıl önce

Allahaşukur yine duygasala baglandi secim ışi 20 senedir mutavazi başkan dediginiz kişi kurumun önunde buyuk cekici ambulans kurtaricivardi kalmişbirtane makam araci kucuk cekici oda esnafa yeterli degil yaklaşik 20 senedir bu makamlari temsilen ileri goturmek yerine geri goturen kişilerin koltuk sevdaliğini vijdanina danişarak birdaha adayligini gozden gecirmesi lazim

Avatar
69 BAYBURT69 6 yıl önce

İşin ehlinde kalması lazım yinede tüm adaylara başarılar.

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Mevcut başkanına devam inşAllah

Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Bayburt'ta s pilaka sahip çıktıda m pilaklar ne oldu Demirözu kadar olamadık belediye ile siz milletin ekmeğiyle oynadız

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Başkan dinlensin yeter çok görev yapmış