Kızılay öğrenciler için butik açtı

Kızılay Bayburt Şubesi ile Bayburt Üniversitesi Kızılay Topluluğunca oluşturulan ve üniversite öğrencilerinin ücretsiz yararlanacağı giyim ürünlerinin yer aldığı "Çoruh Butik" açıldı.

Kızılay öğrenciler için butik açtı
Bayburt Postası - Kızılay Bayburt Şubesi ile Bayburt Üniversitesi Kızılay Topluluğunca oluşturulan ve üniversite öğrencilerinin ücretsiz yararlanacağı giyim ürünlerinin yer aldığı "Çoruh Butik" açıldı. 

Bayburt Üiniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ek binasındaki açılışta konuşan Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, açılışı gerçekleşen butiğin önemli bir toplumsal ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Vali Ustaoğlu, "Burası yardımlaşmanın, dayanışmanın çok güzel bir örneği. Bizim bu gibi hasletlerimizi canlı tutmamız lazım. Gençlerimize, yeni kuşaklarımıza fedakarlığı, bu tip toplumumuzun özünde anlamlı bulduğumuz ve yaşatmaya çalıştığımız bu değerleri gönüllü öğrencilerimizin yapmasını anlamlı buluyorum." diye konuştu.

Kızılay Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy ise, tam bir giyim mağazası olarak düzenlenen butikten ihtiyacı olan üniversite öğrencilerinin gereksinim duyduğu bütün ürünleri ücretsiz olarak alabileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Ustaoğlu ve protokol üyeleri, butiği gezdi.

Açılışa, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Kızılay Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ile Kızılay gönüllüleri katıldı.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.