Karaman, Esnaf Birliği Başkanlığına yeniden aday

Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Mayıs ayında 10. Olağan Genel Kurulunu yapacak.

Karaman, Esnaf Birliği Başkanlığına yeniden aday
Bayburt Postası - Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Mayıs ayında 10. Olağan Genel Kurulunu yapacak. Mevcut Başkan Selahattin Karaman 4 odanın desteğini alarak yeniden adaylığını açıkladı.

Selahattin Karaman, Berberler ve Terziler Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Aydıntepe Esnaf Odası ve Bakkallar ve Manavlar Odasının başkan ve yönetim kurulu üyelerinin desteğini alarak adaylığını açıkladı.

Genel Kurulun 3 Mayıs’ta yapılacağını işaret eden Karaman, burada yaptığı açıklamada, “6 odanın 4’ünün desteğini alarak yola çıktık. Yapılacak olan seçimlerin ilimize hayırlı olmasını diliyorum. 4 tane oda başkanımızla bu yola çıktık. Seddar Saka, Burhanettin Kahrıman, Yılmaz Develi ve Metin Albeni ile çalışmalarımıza başladık. Hep birlikte omuz omuza vererek bu seçimi almayı düşünüyoruz” dedi.

50 oy kullanılacak

Bayburt’ta Esnaf Odaları Birliğine bağlı 6 oda olduğunu kaydeden Karaman, “Bu 6 odanın da 47 tane üyesi mevcut. Toplam kullanılacak oy sayısı da 50 tane. 50 oyla seçime gideceğiz. Tabi burada başka aday arkadaşlarımızda var onlara da başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantıda hazır bulunan 4 oda başkanı da yönetim kurullarıyla birlikte seçimlerde Selahattiin Karaman’ı destekleyeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yönetici 6 yıl önce

Sevğili başkanlarım herşey güzelde 3 ünüz de aynı köylü ne yapmaya çalışıyorsunuz yönetim kurullarının ferdi oyları yokmu başkan dedi diye her yönetici başkanın dediğinemi oy verecek o zaman başkanlar oy versin yöneticilere ipotek koymaktır bu yazık gereği yapılır inşaAllah.

Avatar
Esnaf 6 yıl önce

Bu insanlarla dalğa geçmek ,6 odanın 4 ü gelmiş destekliyoruz diyor bu güne kadar esnaf adına hanği projeye imza attınız birlikin arabası gece gündüz kapınızda siftahsız dükkan kapatan esnafın aidatı ile saltanat sürmeye hiçmi vicdanınız sızlamıyor başkanların gayet keyfi yerinde ama bizler esnaflar kan ağlıyor.

Avatar
Esnaf 6 yıl önce

Kendi odasından seçim kaybeden birisinin birlik başkanlığına aday olması bence pek mantıklı değil.

Avatar
Yönetim kurulu üyesi 6 yıl önce

Hep aynı yüzler Allah için düşün milletin yakasından 3 üde aynı köylü milletle alay edercesine geçmişler milletin karşısına 4 oda tarafını belli etmiş kalmış iki oda bu iş bitmiş size göre neden açıklama ihtiyacı duydunuz bir sıkıntımı var esnaflık yapmayanlar esnafı temsil ediyor birlik başkanının iş yeri nerede bakkallar odası başkanın iş yeri nerede.

Avatar
Sanatkar 6 yıl önce

Kıymetli arkadaşım Bayburt burada esnafın parasının birlikle bir alakası olmadığını söylüyorsunuz fedarasyon un parası birlik e geliyor ,peki fedarasyon kimlerden para alıyor ,esnaftan değilmi yoksa devlet memurlarındanmı fedarasyon kesinti yapıp ayakta duruyor ,sonuç olarak bu kaynakların hepsi esnaf ve sanatkardan alınan paralardır ,saltanata devam.

Avatar
Yorumcu 6 yıl önce

Bütün köyler Bayburtundur Bayburt Bir den büyüktür gereği yapılır

Avatar
bayburtlu 6 yıl önce

1-yönetim kurulu üyesi , 2-Esnaf , 3-Esnaf ,4-Yönetici ---- bu isimlerle yorum yapan arkadaş çok bariz ve belli ki bu yorumların hepsini tek başına yapıyorsun.Anlaşılmasın diye de farklı isimler kullanıyorsun. Gel istersen doğru düzgün ismini bi ver de bizde bilelim bakalım sen gerçekten esnaf mısın esnaf odasına kayıtlımısın ve ya ne sıkıntın var ?????

Avatar
Bayburt 6 yıl önce

Burada yorum yapan arkadaşlar. Öncelikle esnaf odalarının yapısını iyi bilmeniz gerekirki yorumlariniz dikkate alinsin.Odalardan birliğe maddi olarak özellikle üye aidatı adı altında hiç bir maddi destek söz konusu degildir.aksine odaların ayakta durması için oda ayrımı yapmaksızın her odaya birlik tarafından destek olunmaktadır. Birliğin gelirleri tamamen konfederasyon desteklidir.Kimsenin birlikte esnafın hakkını yiyip saltanat sürdüğü yoktur.