Kahraman: "İsmail Metin Temel Paşamızı kimselere yedirmeyiz"

Bayburt Eğitim ve Kültür Hizmet Vakfı, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye tepki gösterdi.

Kahraman: "İsmail Metin Temel Paşamızı kimselere yedirmeyiz"
Bayburt Postası - Bayburt Eğitim ve Kültür Hizmet Vakfı, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye tepki gösterdi. Bayburtlu Korgeneral İsmail Metin Temel Paşa'nın Malatya'da katıldığı bir iftar programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlaması üzerine çıkan tartışmayı değerlendiren Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman, "Bayburt'umuzun gururlarından olan ve Bayburt’un Taht köyünde dünyaya gelmiş olan İsmail Metin Temel Paşamızı kimselere yedirmeyiz, kimselere laf söyletmeyiz" dedi. 

“O generalin apoletlerini sökeceğim” diyen Muharrem İnce hakkında kınama mesajı yayınlayan Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman şu ifadelere yer verdi:

"Bayburt'umuzun gururlarından olan ve Bayburt’un Taht köyünde dünyaya gelmiş olan İsmail Metin Temel Paşamızı kimselere yedirmeyiz, kimselere laf söyletmeyiz. Afrin Harekatını komuta edip Türk Milletine ve Bayburtlulara büyük gurur ve zafer yaşatan paşamızı gönülden destekliyoruz. Bayburt’un en önemli STK’larından biri olan Bayburt Vakfı tümüyle Paşamızın arkasındadır.

Basit hesaplarına ülkenin kahramanlarını, fedakar ve başarılı yöneticilerini kurban etmek isteyenler hele hele bu Bayburtlu bir paşamız olursa karşılarında Bayburt’u, Bayburtluları yani Türk Milletini bulacaktır. Sayın Paşamızın Başkomutanımız olan ve ülkemizi sayısız hizmetleriyle taçlandıran sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı alkışlaması kadar doğal bir şey yoktur. Biz de sayın Cumhurbaşkanımızı gönülden alkışlıyoruz ve bu ülkeye hizmet edenleri daima alkışlayacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zihni 6 yıl önce

Israfil Bey az daha ha gayret az daha belkim vekil olursun ilerde.Temel Pasa yi severiz, hemsehrimizdir lakin muhalefetin elestirisine neden olan alkis olayinda haksizdir. Kahraman olmak baska bir sey bu baska bir sey. Hem hukukcusun askeri mevzuata bak bakalim asker siyasi nitelikli faaliyete katilirsa ne olurmus. Ayrica paşa İnce nin toplantisina katilip reisinize laf soylenildiginde alkislasaydi adami tefe koyardiniz herkes biliyor. Ayrica Inonu ve Ataturk gibi iki buyuk askerden " iki ayyas" diye bahsedildiginde nerdeydi bu kahraman sevginiz? Temel Pasa Sakarya dan ve Inonu den daha buyuk savas mi kazandi da biz bilmiyoruz? Ya Ergenekon ve Balyoz da pasalar inim inim inletilirken nerdeydi sizin asker sevginiz? Yoksa bu kumpaslarin savcisi miydiniz? Birakin populizmi adil ve tutarli olun!

Avatar
Mehmet bey 6 yıl önce

Paşa haksız siyasete girecekse postallari çıkarsın şakşakcilik yakışmaz

Avatar
Hasan güney 6 yıl önce

Siyasi dernek sayısı istanbulda birdi yeni yönetimle iki oldu. Kurban yazaoğlu rahmetli sizi görse dernek yönetiminin ne üstüne diye ağzınızın payını verirdi.

Avatar
Yalçın 6 yıl önce

Şak şak bi daha ki dönem milletvekili adayı

Avatar
Şair 6 yıl önce

Allah sizi ıslah etsin.. utanmak güzel şeydir ama, utanana...

Avatar
bayburtlu 6 yıl önce

Paşamızın arkasında olduğumuzu ve bu tepkiyi bütün Bayburt dernekleri - STK tarafından gösterelim.

Avatar
Şafak Güngör 6 yıl önce

İlkeli olmak. din, dil, ırk, milliyet, siyasi görüş, zengin fakir ayırmaksızın haksızlığı her daim dile getirebilmektir. Yüce Allah kuranı kerimde ne buyuruyor NİSA:135 "Ey iman edenler kendiniz ana babanız ve yakınlarınız aleyhine de olsa Allah için şahit olarak adaleti gözetin ister zengin olsun ister fakir olsun Allah onlara daha yakındır. Adalette heveslerinize uymayın. Eğer eğreltirseniz veya yüz çevirirseniz bilinki Allah işlediklerinizden şüphesiz haberdardır. (Diyanet)