İstanbul’daki Bayburt derneklerinden açıklama

İstanbul'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları bir ortak açıklama yaptı.

İstanbul’daki Bayburt derneklerinden açıklama
Bayburt Postası - Açıklamada, kahvaltı organizasyonuna katılmayan Türkiye Bayburtlular Federasyonu’nun diğer tüm dernekleri hiçe saydığı belirtildi.

İşte o açıklama:

“Bayburt Kamuoyuna Duyurulur

Bursa’daki Bayburtlular Federasyonu ve yönetimi son günlerde, Bayburt STK’ları arasında oluşmuş olan birlik, beraberlik ve uyumu olumsuz yönde etkileyen faaliyetlerine son versin diye bir kahvaltı programı gerçekleştirdik. Bayburt Vakfı, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, Marmara Bölgesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Ümraniye Bayburt İl ve İlçeleri Kalkındırma Derneği, Şair Zihni Bayburt Derneği, Sancaktepe Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Maltepe Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan ve yöneticileri, Bayburtlular Federasyonu ve  yönetimiyle kahvaltıda buluşacaktık. Tüm dernekler toplantıya katılmasına rağmen, hiçbir haklı gerekçe göstermeden federasyon ve yönetimi katılmamış ve tüm derneklerimizi ve STK’larımızı hiçe saymışlardır. İyi niyetle, birlik ve beraberliğe vurgu yapan, Bayburtlu kanaat önderleri ve hemşerilerimizin bilgi ve takdirlerine arz ediyoruz. Bu gün toplantımıza katılan STK temsilcilerimiz her daim birlik ve beraberlikten yanadır. Bu toplantımızda bunun göstergesidir. Saygıyla kamuoyuna duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acem 4 yıl önce

Siyaset yapılan parti merkezi gibi görüntü sergileyen sadece milletvekili olmak için dernekleri ve vakıfları kendi amaçları için kullanan kişi ve stk lar ile niye biraraya gelsin vakıf, dernek hepsi iktidar partisi merkezi olmuş şu siyaseti vakıf ve derneklere sokmayın herşey değişir birlik olur