İstanbul’daki Arpalı Derneği 225 öğrenciyi sevindirdi

İstanbul Bayburt Arpalı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Arpalı Şehit Fatih Kostik Okulu öğrencilerine giysi yardımında bulundu.

İstanbul’daki Arpalı Derneği 225 öğrenciyi sevindirdi
Bayburt Postası - Dernek Başkanı Selahattin Çelik, başkan yardımıcısı Muharrem Kosdik ile birlikte Arpalı Şehit Fatih Kostik Okulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek, öğencilere hediyelerini teslim etti.

Çelik, burada yaptığı açıklamada, dernek bünyesinde bir kampanya yaptıklarını ve Arpalı’da eğitimlerini sürdüren öğrencilere hediyeler gönderen hayırsever kişilere teşekkür ettiğini belirtti.

Arpalı Şehit Fatih Kostik Okul Aile Birliği ise, okullarındaki öğrencileri ayırmadan, çocuk sevindirmek mantığından hareketle sosyal sınıf ayırt etmeden 225 öğrenciye bot ve mont hediye eden derneğe ve katkı sunan herkese teşekkür ettiklerini belirttiler. 


Anahtar Kelimeler:
Istanbul Arpalı Derneği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 4 yıl önce

Bir gün Bayburttan bir dernek İstanbuldaki çocuklara yardım eder elbet