İstanbul'dan Kurtuluş için gelen misafirler ağırlandı

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Bayburt’a gelen İstanbul’daki Bayburt derneklerinin yöneticileri ve Bayburtlular ile yemekte bir araya geldi.

İstanbul'dan Kurtuluş için gelen misafirler ağırlandı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından organize edilen yemeğe Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Hv. Svn Alb. Yusuf Diker, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Murat Bilgiç, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Kurum Müdürleri, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hicabi Durmuş, Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman, Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Doğan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve 21 Şubat Konvoyu ile İstanbul’dan Bayburt’a gelen Bayburtlular katıldı.

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, şu ifadeleri kullandı:

“Bayburt’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünde sizleri baba ocağında görmekten sonsuz mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sizler uzaklardasınız ama yüreğinizin bu topraklarda olduğunu biliyoruz, biz de sizden biraz uzaktayız ama yüreğimizin sizinle çarptığını bilmenizi istiyoruz. Onun için öncelikle ağırlıkla İstanbul olmak üzere, bugün bu mutlu bu günümüzde aramızda olan siz saygıdeğer konuklarımıza en içten duygularla hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum.

Saygıdeğer hemşehrilerim şuanda Bayburt İmaret tepedeyiz, bir yanımızda Bayburt’un yetiştirdiği büyük Şair Zihni abidesi var, diğer tarafta ise 1916-18 şehitlerimiz var, 1828-29 şehitlerimiz var ve Taş Mağazalarda katledilen şehitlerimiz var, onları yâd ediyoruz.

Size uzaklardan da olsa teşrif ettiğiniz için bizim bu mutluğumuzu mutluluğunuzla paylaştığınız için hepinize tekrar Bayburt halkı adına şükranlarımı sunuyorum, sizleri en içten duygularımla sevgiyle saygıyla selamlıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.