İstanbul'da yenilenen Bayburt durağı: Sırataşlar Derneği

Sırataşlar (Çemçül) Derneği’nin İstanbul'da yenilenen dernek binasının açılışı yapıldı.

İstanbul'da yenilenen Bayburt durağı: Sırataşlar Derneği
Bayburt Postası - İstanbul’da sayıları 200’e yaklaşan Bayburt derneklerinden biri olan Sırataşlar (Çemçül) Derneği’nin yenilenen dernek binasının açılışı yapıldı.

“Bayburt İli Aydıntepe İlçesi Sırataşlar (Çençül) Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği” tabelasının asıldığı dernek binası açılışına; İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Hulusi Şentürk, Osman Boyraz, Hurşit Yıldırım, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Pendik Belediye Başkan Yardımcıları İzzet Öztop, Vahap Doğan, Ramazan Öztürk, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, Marmara Bayburtlular Dernek Başkanı Ali Kemal Birgül, Kaynarca Kızılay Başkanı Eşref Şeneroğlu, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenilenen ve modern bir şekilde dizayn edilen yeni dernek binasında, konferans salonu, yönetim odası, mescid ve toplantı salonu bulunuyor.

Derneklerine 350 Bayburtlu ailenin üye olduğunu açıklayan Sırataşlar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Sami Bayram, yenilenen hizmet binaları ile birlikte güzel projelere imza atacaklarını söyledi. 

Açılışta konuşan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ise Pendik’te sosyal hayatın çok güçlü olduğuna vurgu yaptı. Başkan Şahin sözlerini “Pendik’te nerede hayırlı bir hizmet varsa, o hizmetin yanında olmanın gayreti içerisindeyiz” diyerek tamamladı. 

Pendik Kaymakamı Osman Tunç, ilçede Bayburtlu nüfusunun yoğunluğuna dikkat çekerek, “Türkiye’yi bilmesek, herhalde Türkiye’nin en büyük ili Bayburt’tur diye düşünürdük” diyerek sözlerine başladı. Kaymakam Tunç; konuşmasında Bayburtluların bulundukları yere katkı sunduklarını, yeni dernek hizmet binasının da bu katkıyı artıracağına inandığını söyledi. 

Bölge Milletvekilleri Erol Kaya ve Osman Boyraz’ın da kısa birer konuşma yaptığı açılış programı, kurdele kesimi ve ikramla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sahteokey 8 yıl önce

Vatana millete hayırlı olsun Bayburtlular okey iskambil merkezi hizmete girmiş.

Avatar
Beşiroğlu 8 yıl önce

Bari Tabelaya "akbayburt çençüllüler derneği" yazsaydılarda, takiyye sayılmasaydı... Helâl olsun ama; bu kadar âleniyet AkBayburtluluğa, alkış tutarım ben..!

Avatar
eşref şeneroğlu 8 yıl önce

Bayburt ili Aydıntepe ilçesi sıra taşlar köy derneği açılışında bütün hemşirelerim bir ardaydı derneğin yapımında emmeyi geçen herkese teşekkür ederim çok güzel bir mekan yapmışlar yorumcu arkadaşım sana katılmıyorum biz bayburtlular ak partili değil muhafazakar insanlarız bizim köy-dernek lerimizde okey oynanmaz sohbet edilir bilmediğin şeyler içinde yorum yapma kendinizide rezil etme olurmu kardeşim böyle güzel mekanı hizmete açan başta başkana ve yöneticilerine tekrar teşekkürler