İHH'dan 200 aileye kurban eti yardımı

İHH Bayburt Şubesi Başkanı İlhami Polat, Bayburt'ta 200 aileye kurban eti dağıtımı yapıldığını söyledi.

İHH'dan 200 aileye kurban eti yardımı
Bayburt Postası - İHH Bayburt Şubesi Başkanı İlhami Polat, Bayburt'ta 200 aileye kurban eti dağıtımı yapıldığını söyledi.

Polat, İHH'nın bu yılki kurban organizasyonunun yurt içindeki çalışmalarla birlikte 99 ülke ve bölgede geçekleştirdiğini belirterek, İHH aracılığıyla Bayburt'ta da kurban eti dağıtımının yapıldığını söyledi.

İHH'nın 23 yıldır kurban organizasyonu gerçekleştirdiğini ifade eden Polat, İHH Bayburt Şubesi aracılığıyla dağıtılması için kendilerine genel merkezden teslim edilen etleri, öncelikli olarak yetim ve yoksul 200 aileye dağıttıklarını kaydetti.

Polat, Bayburt İHH olarak merkez ve köylerde 5-11 yaşındaki yetim ve öksüz ilköğretim 68 öğrenciye ilköğretim ders müfredatında gerekli olan defter, kalem, boya seti, cetvel takımı gibi tüm kırtasiye ihtiyaçlarını giderecek yardımda bulunduklarını da söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil 9 yıl önce

tebrik ediyorum başkanım