Güvenlikçiler iftarda buluştu

Güvenlik-İş Sendikası üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Güvenlikçiler iftarda buluştu
Bayburt Postası - Güvenlik-İş Sendikası üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. İmarettepe Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine sendika üyesi tüm güvenlik personeli katıldı.

Güvenlik-İş Sendikası Bayburt İl Başkanı Ali Sayıner iftarın ardından yaptığı konuşmada, “Biz birlikte güçlüyüz anlayışıyla tüm özel güvenlik görevlilerinin sesi olmak için, iş hayatında karşılaştıkları sorunların çözümü için birlikte mücadele ediyoruz ve edeceğiz.” dedi.  

Sayıner’in açıklaması şöyle:

“11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında, birlik ve beraberlik mesajı vermek üzere bugün burada olan Bayburt'ta görev yapan sendikamız üyesi bütün özel güvenlik görevlileriyle ilimizde ilk defa gerçekleştirdiğimiz ve bundan sonra her yıl tekrarlamayı düşündüğümüz iftar yemeğinde bizlerle birlikte olan il dışından davetimize katılarak bizleri onurlandıran Güvenlik İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Sinan Carlı, Güvenlik İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Yağar, Güvenlik İş Sendikası Giresun İl Başkanı Gökmen Cantürk, Güvenlik İş Sendikası Gümüşhane il Başkanı Mesut Koç, K.Y.K Erzurum Bölge Sorumlusu Adnan Yedibela’ya ve Bayburt’ta 280 kişilik en genç ve dinamik sivil toplum kuruluşu (STK) olarak Güvenlik-İş Sendikası üyesi bütün özel güvenlik görevlisi tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Biz birlikte güçlüyüz anlayışıyla tüm özel güvenlik görevlilerinin sesi olmak için, iş hayatında karşılaştıkları sorunların çözümü için birlikte mücadele ediyoruz ve edeceğiz.

İl genelinde tüm kurumlarda örgütlenme oranımız yüzde 95’lerde. Kurumların şu ana kadar yüzde sekseniyle Toplu iş Sözleşmesi (TİS) imzalayarak tüm üyelerimize yasa kapsamında kıdem tazminatı, sosyal yardım hakları ve çeşitli teşvik primleri gibi birçok avantajlar sağladık. Sendikamızın üyelerinin maaşlarında en az 250-300 TL arasında artış sağladık. Çalıştıkları süre kadar kıdem tazminatı alma hakkına da  kavuştular. Bu özgüven ve üyelerimizin bize verdiği destekle çalışmalarımıza emin adımlarla devam ediyoruz.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.