Gurbet Kupası’nda 15. Yıl heyecanı başlıyor

Bu yıl 15.si gerçekleşecek olan turnuvanın, kura çekimi Güneşli Köyü Derneği'nde yapıldı. Bu yıl turnuvaya 15 köy derneği katılıyor...

Gurbet Kupası’nda 15. Yıl heyecanı başlıyor
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nin düzenlediği, geleneksel "Dernekler Arası Futbol Turnuvası 2015" için geri sayım başladı. Bu yıl 15.si gerçekleşecek olan turnuvanın, kura çekimi Güneşli Köyü Derneği'nde yapıldı. Bu yıl turnuvaya 15 köy derneği katılıyor. 

3 Mayıs 2015 Pazar günü İstanbul Bahçelievler Kocasinan Futbol Stadı'nda başlayacak olan turnuvanın açılış gününde 4 karşılaşma oynanacak.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, kura çekiminde yaptığı açıklamada "centilmenlik" vurgusu yaptı. Güneşli Köyü Derneği Başkanı Cemil Akdeniz'in misafirliğinde gerçekleşen kura çekimi sonrası oluşan gruplar şöyle: 

A GRUBU
Masat, Sakızlı, Aşağı Çımağıl, Kurbanpınar, Çiftetaş

B GRUBU
Hacıoğlu, Konursu, Güneşli, Karayaşmak, Eymür

C GRUBU
Pınarcık, Kalecik, Helva, Petekkaya, Ağören

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.