"Erteleme kararlarına tahammülümüz kalmadı"

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüne ilişkin, eski emniyet amiri Dursun Özmen hakkında ‘görevi kötüye kullanmak’ suçuyla açılan davanın 9. duruşması mahkeme kararıyla 11 Ekim 2016 tarihine ertelendi.

"Erteleme kararlarına tahammülümüz kalmadı"
Bayburt Postası - Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüne ilişkin, eski emniyet amiri Dursun Özmen hakkında ‘görevi kötüye kullanmak’ suçuyla açılan davanın 9. duruşması mahkeme kararıyla 11 Ekim 2016 tarihine ertelendi. 

Kararı bir yazılı açıklma ile değerlendiren Bayburt Alperen Ocakları İl Başkanı Sinan Gül, "Davanın sonuçsuz kalmasına ve mahkemenin sürekli erteleme kararı vermesine artık tahammüllümüz kalmadı" dedi. 

Gül, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"2009 yılında Kahramanmaraş'ta yaşanan sözde helikopter kazası sonucu Büyük Birlik Partisi genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu altı kişinin hayatını kaybetmesi sonucu başlayan davanın dokuzuncu duruşması Kahramanmaraş 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Davanın sonuçsuz kalmasına ve mahkemenin sürekli erteleme kararı vermesine artık tahammüllümüz kalmadı.


Alperenler "Muhsin Yazıcıoğlu davasının sekizinci yılı olmasına rağmen hiçbir ilerleme kaydetmeyen mahkemeyi ve hükümeti kınıyoruz. Bizlere "Muhsin Yazıcıoğlu davası bizim namus borcumuzdur" diyenler neredeler? Biz Alperenler Bu davanın her daim takip takipçisi olacağız. Ebedi Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dosyasının bir faili meçhul olarak kalmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Muhsin Yazıcıoğlu'nun askerleri olarak davasına ve şehadetine son nefesimize kadar sahip çıkacağız. Bizi katil avına çıkarmayın." 

Anahtar Kelimeler:
Sinan Gül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.