Dernekler birlik ve beraberlik mesajı verdi

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, 2016 yaz etkinlikleri öncesinde dernekler ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Dernekler birlik ve beraberlik mesajı verdi
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, 2016 yaz etkinlikleri öncesinde dernekler ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Dernek tarafından İstanbul’da her yıl düzenlenen köyler arası futbol turnuvası ve ramazan etkinliklerinin planlandığı toplantıda konuşan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, ülke olarak zor bir dönemden geçildiğine dikkat çekerek, şehit ailelerine başsağlığı dileklerini iletti. İstanbul’da gerçekleşen 21 Şubat gecesinin başarılı geçtiğine vurgu yapan Kılıçaslan, geceye destek veren dernek ve yönetimlerine teşekkür etti. 

Kılıçaslan sözlerini şöyle sürdürdü: 


“Ülke olarak bu zor günlerde birbirimize daha sıkı sarılmamız gerekiyor. Teröre inat korkmadan, yılmadan, hayat mücadelemize devem edeceğiz. 10-15 gün içerisinde gerek bizler, gerek dernek başkanlarımız, gerekse de Yedi Renk Tek Yürek Platformu’ndan arkadaşlarımız ile birlikte İstanbul’da 50-60 kişi bir araya gelerek, Diyarbakır’ın Sur ilçesine giderek alışveriş yapacağız, oradaki ülke sevdalıları ile buluşacağız. Memleketi koruyup kollayacak hiç kimse kalmasa bile Bayburt tek başına bu vatanı korumaya devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”
 
Toplantıda dernek başkanları ile Bayburt Vakfı Başkanı olarak ilk kez bir araya gelen Nusret Parıldar ise Bayburt’un siyasi tarihinde en güçlü dönemlerinden birini yaşadığını söyledi. Parıldar; “bu gücü Bayburt’ta yatırıma ve istihdama dönüştürmeliyiz” dedi. 

Toplantıya Anadolu Yakası Bayburtlular Derneği Başkanı Lütfü Silo ile katılan Bayburt Vakfı Başkanı Nusret Parıldar, tebrikleri kabul etti ve dernekler ile birlikte daha başarılı projelere imza atacaklarını söyledi.

 
KOSGEB İstanbul İl Müdürü Gürsel Kızılaslan’ın KOBİ Destek Programı hakkında bilgi verdiği toplantı daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Öte yandan; Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl 16.sı düzenlenecek olan ‘Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın Ramazan ayı öncesinde, 17 Nisan - 5 Haziran tarihlerinde yapılmasına karar verildi.

Toplantıya; Bayburt Eğitim Hizmet ve Kültür Vakfı Başkanı Nusret PARILDAR, Tekirdağ Bayburtlular Dernek Başkanı Murat KARAMAVUŞ, Anadolu Yakası Bayburt Dernek Başkanı Lütfi SÜLO, Avcılar Bayburt Dernek Başkanı İdris ÇAMUR, Beykoz Bayburt Dernek Başkanı Salih KILIÇ, Eyüpsultan Bayburt Dernek Başkanı Tevfik NERGİS, Maltepe Bayburt Dernek Başkanı Şahin YÜCEL, Şair Zihni Bayburt Dernek Başkanı Osman ÖZTÜRK, İstanbul Bayburt Kültür Yardım Gençlik Spor Başkanı Selahaddin BERKER, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bağcılar Şube Başkanı Hicabi DURMUŞ, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bahçelievler Şube Başkanı Remzi DURSUNKAYA, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Esenler Şube Başkanı Fuat SAKA, Arpalı Belde Dernek Başkanı Selami CENGİZ, Ağören Köyü Dernek Başkanı Mehmet KARAKULLUKÇU, Akşar Köyü Dernek Başkan Vekili Muharrem ALEMDEROĞLU, Alapelit Köyü Dernek Başkan Vekili Halil İbrahim EMİRALİ, Armutlu Köyü Dernek Başkanı Atilla YILMAZ, Aşağıçımağıl Yıkarı Mahallesi Dernek Başkanı Emin KARAMEMİŞ, Aşağıçımağıl Köyü Dernek Başkanı Muammer KOCABEY, Balkaynak Köyü Dernek Başkanı Recep KÖROĞLU, Başçımağıl Köyü Dernek Başkanı İbrahim AKBAL, Başçımağıl Köyü Gençlik Dernek Başkanı Emrullah ÇELİK, Bayrampaşa Köyü Dernek Başkanı Uğur AKTÜRK, Çatalçeşme Köyü Dernek Başkanı Cem Kaya ILGAZ, Çayıryolu Köyü Dernek Başkanı Fikret BAYINDIR, Çiftetaş Köyü Dernek Başkan Yardımcısı Müstekim AYDIN, Dağtarla Köyü Dernek Başkanı  Abdullah YILDIZOĞLU, Danişmend Köyü Dernek Başkanı Yener PINAR, Devetaşı Köyü Dernek Başkanı Ersoy CEYLAN, Elmalı Köyü Dernek Başkan Yardımcısı Selahattin ATAÇ, Erikdibi Köyü Dernek Başkanı Doğan ÇALIŞKAN, Göldere Köyü Dernek Başkanı Kamil KURBAN, Göloba Köyü Dernek Başkanı Arslan DAŞTAN, Güneşli Köyü Dernek Başkanı Cemil AKDENİZ, Güzelce Köyü Dernek Başkanı Adem YAZICI, Helva Köyü Dernek Başkanı Enver GÜZEL, İğdir Köyü Dernek Başkanı Ali KACIR, Kalecik Köyü Dernek Başkanı Bedir MUSLU, Karayaşmak Köyü Dernek Başkanı Erol ATASOY, Karlıca Köyü Dernek Başkanı Yener PINAR, Karşıgeçit Köyü Dernek Başkanı Yavuz Selim TETİK, Kıratlı Köyü Dernek Başkanı Latif ASLAN, Kitre Köyü Dernek Başkanı Serkan ÖZEL, Koçbayır Köyü Dernek Başkanı Hasan KURT, Konursu Köyü Dernek Başkanı Murat ESENTÜRK, Konursu Köyü Dernek Başkanı  Medet YERLİTAŞ, Petekkaya Köyü Dernek Başkanı Yavuz ATICI, Pınarcık Köyü Dernek Başkanı İdris ÇAMUR, Pınarlı Köyleri Dernek Başkanı Mesut KARATEKİN, Polatlı Köyü Dernek Başkanı Abdullah KILIÇOĞLU, Sarımeşe Köyü Dernek Başkanı Tunay ÖZEN, Sırakayalar Köyü Dernek Başkan Yardımcısı Erdoğan TÜRK, Söğütlü Köyü Dernek Başkanı Savaş BAYRAMOĞLU, Taşcılar Köyü Dernek Başkanı Ali ERKUL, Tomlacık Köyü Dernek Başkanı Celal TAŞDEMİR, Yolaltı Köyü Dernek Başkanı Muhsin TOSUN, Yoncalı Köyü Dernek Başkanı Şakir ŞAHİN, Bağcılar Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram KIRMIZI, Bayburt Demirözü Güneşli Mahalle Muhtarı Mehmet AYATA, Bayburt Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet DEMİRER ve Bayburt Postası Gazetesi editörlerinden Selahattin EKREKLİ katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Sura gitmeye gerek yok bayburta gelin ve bayburttaki surların halini görün. Surda alışveriş yapmak yerine bayburta gelin bayburtta alış veriş yapın.

Avatar
seko69 8 yıl önce

Şafak kardeşime katılıyorum.. gel bayburtta alış veriş yap, halk ile iç içe ol. sorunlarını gör.. Sur'u baştan inşa edecek olan devlet Bayburt'un yollarını yapamıyor, su sorununu çözemiyor. yatırım yapmıyor..Göç ise Bayburtta da var. işsizlikse Bayburt'ta da var.. geri kalmışlıksa Bayburt birinci.. onun için bırakın Sur'u falan Bayburt'a bakın. Bayburt'tan devlete hayr var.. Bayburt Devletine sahip çıkıyor, Devlet Hainlere geçit vermiyor, Bayburt Bayrağına, milletine, askerine,, polisine bağlı, Gezi olaylarında tek eylem olmayan il Bayburt.. ama sahipsiz Bayburt.. ilgisiz Bayburt. yatırımsız Bayburt.. geri kalmış Bayburt. önce Vatan önce Bayburt.. unutmayın BAYBURT TÜRKİYE'dir.. RTE.. bırakın vatanına düşman olanları,,bırakın kandan beslenenleri. kendi öz evlatlarınıza sahip çıkın.. Sur'da zorunlu göç var..yarın silah sesleri sustuuğunda yine oralar pkk diye, serok apo diye inleyecek.. ama BAYBURT YOK OLURSA TÜRKİYE YOK OLUR:.

Avatar
SEVGİ HASRETLİ 8 yıl önce

ŞU KADİM ŞEHİR BAYBURT İÇİN "PROJE ÜRETİNİZ,SN BAKANIMIZA VE VEKİLİMİZE İLETİNİZ,İSTANBULDAKİ BÜTÜN DERNEKLERE DUYRULUR,
ÇALIŞMA ZAMANI GELMİŞTİR,SN KILIÇASLAN ÖNCÜ OLUNUZ,LÜTFEN.SEVGİ

Avatar
ABBAS 8 yıl önce

İSTANBULDAKİ G.HANE DERNEKLERİ PROJE ÜRETİYORLAR VE G.HANEYE
YATIRIMLAR GELİYOR,SİZLERDE PROJE ÜRETİNİZ,BAYBURTA YATIRIM GELSİN
*HEP BERABER BAYBURTTA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİRİZ.SELAMLAR