Demirözü Dernekler Birliği iftarda buluşturdu

İstanbul’da faaliyet gösteren Bayburt Demirözü Dernekler Birliği’nin Gaziosmanpaşa Paşa Köşkü’nde verdiği iftar programı, İstanbul’da yaşayan Bayburtluları bir araya getirdi...

Demirözü Dernekler Birliği iftarda buluşturdu
Bayburt Postası - Ramazan ayı dolayısıyla hemşeri derneklerinin verdiği iftar davetleri Bayburtluların buluşma adresi oluyor. İstanbul’da faaliyet gösteren Bayburt Demirözü Dernekler Birliği’nin Gaziosmanpaşa Paşa Köşkü’nde verdiği iftar programı, İstanbul’da yaşayan Bayburtluları bir araya getirdi.

Demirözü Dernekler Birliği Başkanı Selami Hacıarifoğlu ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı renkli görüntülere sahne oldu. İlahi dinletisinin de yer aldığı iftar programına STK temsilcileri, dernek başkan ve yönetimleri ve Bayburtlular katıldı. 









Fotoğraflar: Mehmet Demirer

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.