Camadan, Vakfı'n burs elçisi oldu

Yaptığı sosyal faaliyetler ile dikkat çeken Dursun Ali Camadan bu günlerde tüm enerjisini burs hizmetine adamış durumda...

Camadan, Vakfı'n burs elçisi oldu
Bayburt Postası - 1996 yılında kurulan Bayburt Kültür ve Hizmet Vakfı'nın üzerinde en çok durduğu çalışmalarından biri olan burs faaliyetleri ivme kazandı. Yıllarca vakıfta burs komisyonu başkanlığını yürüten Nusret Parıldar'ın başkan olmasının ardından boşalan komisyona VKM Üyesi Dursun Ali Camadan getirildi. 

Yaptığı sosyal faaliyetler ile dikkat çeken yeni Burs Komisyonu Başkanı Dursun Ali Camadan bu günlerde tüm enerjisini bu hizmete adamış durumda. Halihazırda 300 Bayburtlu öğrenciye burs hizmeti sunan Bayburt Vakfı, bu sayıyı yükseltmek için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalardan biri de Turkcell ile yapılan anlaşma. Yapılan anlaşmaya göre Bayburtlular kısa mesaj yolu ile burs hizmetinde kullanılmak üzere bağışta bulunabilecekler. Camadan, Turkcell ile yapılan anlaşmanın diğer operatörlerle de yapılacağını açıkladı. 



Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz?

Turkcell kullanan vatandaşlarımızın, mesaj bölümüne "5 TL - Adı Soyadı" yazarak 6769'a mesaj atması yeterli. Yine Bayburt Vakfı burs hesabına havale masrafı ödemeden de yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.  

Bayburt Vakfı Burs Hesabı

Şube Kodu: 1068
Hesap: 686287
IBAN: TR63000640000010680686287
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.