BUKAM'dan Kadınlar Günü kutlaması

Bayburt Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUKAM), Üniversitede görevli kadın personelleri ziyaret ederek 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı.

BUKAM'dan Kadınlar Günü kutlaması
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUKAM), Üniversitede görevli kadın personelleri ziyaret ederek 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı.
BUKAM bünyesinde gönüllü öğrenciler, fakülte ve diğer birimleri gezerek tüm kadın personellere Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un kutlama mesajının yer aldığı kartı takdim etti. Kadın personele kartla birlikte çiçek ve çikolata da ikram eden öğrenciler, çok keyifli anlar yaşadıklarını dile getirdi. Öğrencilerin sürpriz ziyaretinin kendilerini çok memnun ettiğini dile getiren kadın personeller, Rektör Coşkun’a kutlama mesajı ve nezaketinden dolayı teşekkür etti.

Kadınlar Günü için gönüllü olarak ziyaretlerde bulunan öğrenciler ise, Rektörlüğün tertiplediği bu güzel organizasyona yer almanın kendileri için güzel bir anı olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.