Bayburtlular o ilde 'tek yürek'

Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Kurulu yapıldı.

Bayburtlular o ilde 'tek yürek'
Bayburt Postası - Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Kurulu yapıldı. Kurula tek listeyle girerek yeni başkan seçilen Hakan Tali, “Bayburtlular olarak artık Samsun’da tek yürek olacağız” dedi.

Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Kurulu, dernek binasında geniş bir katılımla yapıldı. Genel kurula aslen Bayburtlu olan AK Parti Samsun Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, eski Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Genel kurula tek listeyle giren Hakan Tali tüm katılımcıların oyunu alarak Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı oldu.

Başkan Tali tüm katılımcılara teşekkür ederek hayata geçireceği projeler hakkında da bilgiler verdi. 1965 yılından itibaren derneğin Samsun’da faaliyetlerine devam ettiğini belirten Başkan Hakan Tali, “Son yıllarda sosyal aktivitelerden uzak kalan derneğimizi tekrar ayağa kaldırmak için taşın altına elimizi soktuk. Samsun’da en 40 bine kan hemşerimiz var.  Biz tüm hemşerilerimize ulaşarak Samsun’da artık tek bir vücut olacağız. Çeşitli etkinlikler düzenleyerek hemşerilerimizi sık sık bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlayacağız. Ayrıca gençlerimiz içinde önemli projelerimiz var. Projelerimizi en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.



Kaynak: gazetenizolsun.com
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih m.p. 9 yıl önce

Bu dernek işleri garip işler, bu yaşıma kadar safıyane katıldığım ve desteklediğim tüm dernek yönetimlerinin gerçek amacının aslında deklare edilen değilde yabir makam yabir çıkar ağı kurma hedefiyada daha basit kişisel hastalık ve derin hastalıklara hizmet ettiğini gördüğümden hiç bulaşmıyor ve kendimi kullandırmıyorum bir dernek bahsi geçtiğinde hemen gözümün önüne bir gurup çıkar çetesinden başka bir şey gelmiyor ne yazıkki,umarım samsunlu hemşehrilerim bu bahisten uzaktırlar.

Avatar
Fuat kızılkaya 9 yıl önce

Sayın başkan siyaseti derneğe sokmayın kimsenin yandaşı olmayın unutmayın onlar bize muhtaç biz onlara değil başarı istiyorsan bütün siyasilere aynı mesafeni koru derim çünkü ben vatanının bayragimi atatürk ilke ve inkılaplarını seviyorum eminim ki sizde oylesiniz saygılarımla sadece benimki temenni yönlendirme değil özür dilerim

Avatar
gönül alsan 9 yıl önce

Sayın baskan hakan tali başarılarının devamını dilerim Allah yolunuzu açık etsin insAllah