Bayburt TÜGVA’da yeni dönem

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayburt İl Temsilciliğine Ahmet Semiz atandı.

Bayburt TÜGVA’da yeni dönem
Bayburt Postası - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayburt İl Temsilciliğine Ahmet Semiz atandı. TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’in görevi teslim ettiği Ahmet Semiz bir basın açıklması yaptı.

Türkiye ve gündemle alakalı değerlendirmelerde bulunan Semiz, “Ülkemiz ve ümmetimiz açısından badireli geçmekte olan yılları yaşıyoruz. Bir taraftan FETÖ terör örgütünün gençlerin duygu ve düşüncelerini nasıl iğfal ettiğine tanık olurken, diğer taraftan Müslümanların yaşadığı coğrafyalardaki manzara yüreklerimizi dağlıyor. Bir taraftan PKK bölücü terör örgütünün maşa olarak kullanıldığı ülkemizde şehit haberleri dinmezken, diğer taraftan yanı başımızdaki komşumuz Suriye’nin durumu içimizi dağlıyor. Bu manzara karşısında sadece elimizi değil bedenimizi ve ruhumuzu taşın altına koymaya hazır olan Türkiye Gençlik Vakfı Bayburt İl Temsilciliği olarak yeni döneme yeni yönetimimiz ile beraber bismillah dedik” dedi.

Semiz, TÜGVA'nın amacına da yer verdiği açıklamasında, “Biz vakıf çalışanları olarak genç olmanın ne kadar kıymetli olduğunun bilincindeyiz. Biz bu bilinci 17 yaşında Peygamber Aleyhisselam’ın sancağını taşıyan Usame bin Zeyd’den, Yesribleri Medine yapan Musab Bin Umeyr’den, 21 yaşında Peygamber müjdesine nail olan Fatih Sultan Mehmet’ten ve 15 Temmuz Hain darbe girişiminde göğsünü tanklara siper eden kardeşlerimizden biliyoruz. TÜGVA olarak genç kardeşlerimizin, kime kul olduklarını unutmadan hayatı okuyabilen, tekfirci bir zihniyete değil tebliğci bir zihniyete sahip, itici değil kucaklayıcı, değerlerinden taviz vermeyen, susması tefekkür, konuşması zikir, bakması ibret, emaneti ehline verecek bireyler olması için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.