Bayburt Platformu, Anadolu Yakası'nda toplandı

Bayburt Platformu, 100. Yıl hazırlıklarını sürdürüyor.

Bayburt Platformu, Anadolu Yakası'nda toplandı
Bayburt Postası - Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı kutlamaları için biraya gelen Bayburt dernekleri ‘Bayburt Platformu’nu kurmuş ve ilk toplantıyı Avrupa Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde yaparak, kamuoyunu bilgilendirmişti.

İkinci toplantıyı Anadolu Yakasında faaliyetlerini sürdüren Bayburt dernekleri ile yapan ‘Bayburt Platformu’ etkinlik hakkında fikir alışverişinde bulundu.

100. yıl etkinliğinin masaya yatırıldığı toplantıda Bayburt Platformu Başkanı Cemal Sarıhan ve komite üyeleri derneklerin görüş ve önerilerini dinleyerek, soruları cevaplandırdılar. 

4 Mart’ta 20 bin seyirci kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise üçüncü büyük spor salonu olan Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek olan programın detyaları önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.