Bayburt Eğitim-Bir-Sen'e ödül

Eğitim-Bir-Sen Bayburt Şubesi, Eğitimciler Birliği Sendikası'nın 9. Türkiye Buluşması'na katıldı.

Bayburt Eğitim-Bir-Sen'e ödül
Bayburt Postası - Eğitim-Bir-Sen Bayburt Şubesi, Eğitimciler Birliği Sendikası'nın 9. Türkiye Buluşması'na katıldı. Toplantıda Türkiye genelinde nüfusa oranla en çok üye yapan il olarak Bayburt Eğitim-Bir-Sen Şubesi'ne plaket takdim edildi. 
   
Eğitimciler Birliği Sendikası'nın 9.Türkiye Buluşması 20-22 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Silence Otel'de yapıldı. Toplantıya şube ve il temsilciliklerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları katıldı. Toplantıya Bayburt Eğitim Bir-Sen yöneticilerinden başkan vekili Ekrem Akbaş, başkan yardımcıları Adem Durulmuş, Adil Kacır, Bülent Koçyiğit, Kenan Turan, Mehmet Çakmak katıldı.

‘400 bin üye hedefi’ ile gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Genel Başkan Ali Yalçın, eğitim çalışanlarının birçok sorununu son iki yılda imzaladıkları toplu sözleşmelerle çözdüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Sendikamız eğitim çalışanlarının en büyük sıkıntılarından biri olan nöbete ücreti konusunu da çözecektir. Bu konuda rol almaya ve rol çalmaya çalışan sendikalar daha yeni uyandılar. Bu sorunu da Eğitim-Bir-Sen çözecektir. 9 yıl yetkili oldukları dönemde hiçbir sorunu çözemeyen bu sendikalar, Eğitim-Bir-Sen’in kazanımlarını kendilerine mal etmeye çalışıyorlar ancak boşuna çabalıyorlar. Diğer hizmet kollarında olan nöbet ücretinin eğitim çalışanlarına da verilmesi konusunda başlattığımız imza kampanyasını 26 Mart’ta yapılacak olan KPDK’ya taşıyarak çözümü için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Çeşitli konuların konuşulduğu toplantının akabinde, 30. Başkanlar Kurulu toplantısı yapılarak, 15 Mayıs 2015 mutabakat tarihine kadar, ortaya konan ‘400 bin üye hedefi’ ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.