Baroda yeni başkan Serkan Pekmezci

Gümüşhane Bayburt Bölge Barosunun 24. Olağan Genel Kurulunda, Serkan Pekmezci başkan seçildi.

Baroda yeni başkan Serkan Pekmezci
Bayburt Postası - Gümüşhane Bayburt Bölge Barosunun 24. Olağan Genel Kurulunda, Serkan Pekmezci başkan seçildi.

Gümüşhane Bayburt Bölge Barosu toplantı salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Halil Aygün gerçekleştirdi.

Kurulda, Gümüşhane ve Bayburt illerinde görev yapan 51 üyeden 48’i katıldı. İki ayrı liste halinde gidilen seçimde Avukat Metin Aslan 21 oy alırken, Avukat Serkan Pekmezci ise 27 oy alarak Gümüşhane Bayburt Bölge Barosunun yeni başkanı oldu.

Pekmezci: "Ayrım gözetmeden hizmet edeceğim"

Oylama sonrası açıklama yapan Pekmezci, baro için bundan sonra ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Baroda Gümüşhane Bayburt ayrımı yapmadıklarını vurgulayan Pekmezci, "Yıllardır başkanlarımız Gümüşhaneliydi. Biz bundan rahatsızlık duymadık. Bu sefer başkanlık Bayburt'a geldi ama ben Gümüşhane Bayburt bölge baro başkanıyım. Ayrım gözetmeden hizmet edeceğim. Baronun işleyişinde hiçbir değişiklik olmayacak. Mevcut hali ile çalışacak." diye konuştu. 

Pekmezci'nin yönetim kurulu üyeliklerine Av. Arif Aslan, Av. Ali Haydar Dereli, Av. Kurtuluş Murat Şahin, Hakan Çeğindir, Av. Everen Murat Öztekin, Av. Mustafa Daştan, disiplin kurulu üyeliklerine ise Av. Ahmet Sedat Tomlalı, Av. Mehmet Buğra Çiçek, Av. Erol Birni, denetleme kurulu üyeliklerine de Mehmet Köksal ve Hacı Mehmet Şahinöz seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ziya 8 yıl önce

Haaaa...tam adamini bulmuslar...

Misafir Avatar
bayburtlu 8 yıl önce @ziya

zoruna mııııı gitti.....

Beğenmedim! (1)